renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

Ce culoare de autocolant sa pun peste mobila veche?

Buna ziua, Am un living cu mobila mai veche de culoare deschisa si canapele maro cu bej. As vrea sa stiu ce culoare de autocolant sa pun pe mobila si ce culoare sa fac peretii, as opta pentru ceva caramiziu si sa pun pe canapea si fotolii huse bej. Alte idei?

Intrebare trimisa de un cititor din - Brasov , Brasov
vezi si firme constructii Brasov

Raspunsuri si comentarii
Elena V. a scris:

Daca mobila este din lemn masiv, poate fi slefuita si baituita pentru a permite obtinerea nuantei castanii. La fel de bine la un atelier se poate furnirui intr-o nuanta mai inchisa, eventual teracot, si astfel veti obtine o mobila trainica si �noua�. Daca doriti sa-i aplicati doar autocolant, trebuie foarte bine degresata pe suprafetele pe care urmeaza sa puneti autocolant, altfel acesta nu se va lipi bine pe suprafata. In acest caz, puteti alege o culoare asemanatoare lemnului natural de nuc sau cires, deoarece aceste nuante se pot combina foarte bine cu culorile de pamant, cu care doriti sa redecorati interiorul. Pentru pereti, indiferent de optiunea in privinta nuantei mobilierului, puteti alege ocru. Daca va place caramiziu, ar fi mai bine sa alegeti aceasta culoare pentru husele canapelei si ale fotoliilor.

irina a scris:

buna ziua,

am un living mic cu o biblioteca din 2 corpuri de culoare neagra. as vrea sa stiu cum as putea vopsi peretii si ce culoare sa aleg pentru canapea si draperii ca sa iasa intr-o combinatie de bej cu bleumarin sau turquoise?
deasemenea in dormitor am mobila bej cu maro si as dori sa schimb culoarea peretilor. as dori ceva in contrast puternic

Elena V. a scris:

Pentru livingul mic, este preferabil combinatia bej cu turqoise. In acest scop va sugerez sa vopsiti peretii intr-un bej foarte cald; canapeaua poate fi verde marin sau bej mai intens decat culoarea peretilor; pentru perdea puteti alege ori o perdea alba, ori o perdea turqoise, uni, din material delicat (gen organza), iar draperiile pot fi din material lucios, ori combinatie turqoise cu alb, ori turqoise uni(care va avea o nuanta mai intensa decat perdeaua). In privinta covorului, va sugerez un model nou, cu combinatii de linii fanteziste cu bej, crem(dominante) si alb si negru doar de accent, foarte putin. Pentru dormitor s-ar potrivi galben intens sau alb si galben, combinatie doi cu doi pereti, alaturati sau opusi.

Gabi a scris:

eu am cumparat un autocolant si l-am aplicat. a fost super usor de aplicat si sunt multumit de rezultat. daca vrei si tu gasesti pe folina.ro mai multe modele. iti poti alege ce vrei

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri: mobilier ,

Taguri:    mobila veche,    autocolant,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro