Ce culoare de gresie aleg pentru holul dintre baie si bucatarie?
Buna ziua, am nevoie de un sfat...
In baie am gresie si faianta roz-mov combinat cu crem spre alb (set) in bucatarie faianta si gresie aceeasi textura ca si baia dar in loc de roz-mov este portocaliu... va rog sa-mi spuneti, pe hol intre cele doua incaperi, ce culoare de gresie as putea sa asortez, mai precizez ca usa la intrare este nuc si in camera parchetul va fi ceva asemanator usii dar mai deschis... multumesc anticipat. mariana,
Intrebare trimisa de un cititor din - Sector 3 , Bucuresti
vezi si firme constructii Bucuresti
Raspunsuri si comentarii
Buna ziua. Am nevoie de un sfat. In bucatarie am tapet pe o paleta de crem si dorest ca pe un perete sa pun faianta pana in tavan, dar as dori o culoare puternica, vie, prietenoasa potrivita pentru o bucatarie utilizata de tineri. Ce pot combina cu cremul tapetului. Si de asemenea, daca tapetul are model din loc in loc, respectiv desene cu cescute de cafea si cani de frappe mai adaug model pe peretele cu faianta sau ar fi prea incarcat per ansamblu. Va multumesc anticipat.
Posteaza!
Taguri: amenajari interioare ,
Taguri: amenajare hol, gresie interior,
Nu ati precizat daca holul dintre cele doua incaperi este luminos sau nu, daca este mic sau generos. Pentru asta, va ofer cateva variante pentru ambele cazuri. Daca holul este amplu si luminos, puteti alege o gresie inchisa la culoare chiar maro inchis sau gri. O varianta ar putea fi si gresia care imita parchetul, ca model, si ca nuanta asemanatoare usii de nuc, daca holul este spatios si luminos. Astfel demarcatia dintre cele doua incaperi va fi clara. Daca holul este mai mic si mai intunecos, ar fi bine sa va orientati asupra unei culori neutre, dintr-o gama deschisa: bej, ocru sau crem. La fel de bine, pentru un hol ingust si intunecos, puteti alege modelul de gresie care imita parchetul intr-o nuanta deschisa, opusa culorii usii. Varietatea modelelor de gresie va permite sa alegeti mai multe modele si texturi, lucioase sau mate.