renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

Ce culoare de parchet sa aleg pentru un living cu mobila wenge si comoda alb cu

Buna ziua, Am mobila wenge, covor bej cu nuante de maro inchis. Vreau sa pun parchet, draperie si sa vopsesc peretii. Problema este ca nu stiu ce culori sa iau deoarece am o comoda alba cu manere negre in aceeasi camera. Ma puteti ajuta? Va rog.Multumesc!

Intrebare trimisa de un cititor din - Voluntari , Ilfov
vezi si firme constructii Ilfov

Raspunsuri si comentarii
Elena V. a scris:

Pentru ca aveti deja cele doua culori in mobilier, va sugerez sa alegeti parchetul intr-o nuanta naturala (stejar, cires, fag sau frasin) care sa echilibreze cele doua culori neculori. Pentru pereti va sugerez sa ii zugraviti in doua nuante, doi cu doi pereti alaturati sau opusi: crem +alb; ocru+ galben pai sau alb+vernil dulce/ tavanul alb. Peretele din spatele comodei sa nu fie alb! pentru a evidentia elementul de mobilier. Perdelele pot fi albe, iar draperiile fie din material lucios ivory sau din material pretios, greu, cu nota dominanta de crem si elemente discrete maro inchis sau negru. Prinderea draperiei cand nu acopera fereastra se poate face cu un element decorativ in nuanta mai inchisa a zugravelii (vernil, crem sau ocru)daca doriti.

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri: amenajari interioare ,

Taguri:    mobila wenge,    nuante parchet laminat,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro