Ce culoare de parchet se asorteaza cu tamplarie si usi interioare din stejar auriu?
Buna ziua.
Eu m-am apucat de constructia unei case si m-am lovit de o problema coloristica. Am decis sa fac tamplaria geamurilor si a usilor in culoarea stejarului auriu si nu stiu ce culoare de parchet ar trebui sa aleg pentru a obtine un contrast placut ochiului. Nu vreau sa merg pe aceeasi nuanta si la parchet. Ce imi recomandati? Va multumesc
Intrebare trimisa de un cititor din - Galati , Galati
vezi si firme constructii Galati
Raspunsuri si comentarii
Linkuri sponsorizate
Posteaza!
Taguri: asortare culori, tamplarie, usi,
Nuanta parchetului reprezinta 20% din cromatica unei incaperi. Pentru a putea amplasa in camere mobila in orice nuanta dorita, ar fi bine sa alegeti pentru parchet o nuanta din tonurile de pamant: pin, fag natur, cires natur (usor roscat). O alta varianta ar fi alegerea unei nuante de lemn exotic: teak indonezian, mahon ( nuanta mai deschisa). Oricat de mult v-ar place parchetul in tonuri inchise, daca aveti camere mai mici, vor inchide spatiul si nu-i vor conferi luminozitate. Daca aveti o camera cu dimensiuni mari, puteti opta pentru o varianta de parchet de: nuc, abanos, castan. Puteti opta pentru aceeasi nuanta (deschisa) in toata casa, iar personalizarea incaperilor se va face prin nuanta si tipul de zugraveala, mobilier, covor, perdele, draperii si alte accesorii.