renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

Ce culoare de parchet se asorteaza cu tamplarie si usi interioare din stejar auriu?

Buna ziua. Eu m-am apucat de constructia unei case si m-am lovit de o problema coloristica. Am decis sa fac tamplaria geamurilor si a usilor in culoarea stejarului auriu si nu stiu ce culoare de parchet ar trebui sa aleg pentru a obtine un contrast placut ochiului. Nu vreau sa merg pe aceeasi nuanta si la parchet. Ce imi recomandati? Va multumesc

Intrebare trimisa de un cititor din - Galati , Galati
vezi si firme constructii Galati

Raspunsuri si comentarii
Mariana C. a scris:

Nuanta parchetului reprezinta 20% din cromatica unei incaperi. Pentru a putea amplasa in camere mobila in orice nuanta dorita, ar fi bine sa alegeti pentru parchet o nuanta din tonurile de pamant: pin, fag natur, cires natur (usor roscat). O alta varianta ar fi alegerea unei nuante de lemn exotic: teak indonezian, mahon ( nuanta mai deschisa). Oricat de mult v-ar place parchetul in tonuri inchise, daca aveti camere mai mici, vor inchide spatiul si nu-i vor conferi luminozitate. Daca aveti o camera cu dimensiuni mari, puteti opta pentru o varianta de parchet de: nuc, abanos, castan. Puteti opta pentru aceeasi nuanta (deschisa) in toata casa, iar personalizarea incaperilor se va face prin nuanta si tipul de zugraveala, mobilier, covor, perdele, draperii si alte accesorii.

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri:    asortare culori,    tamplarie,    usi,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro