renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

Ce culoare de perne decorative pot alege pentru o canapea gri sobolan?

Buna ziua! As dori si eu o parere pentru o sufragerie:canapeaua material de culoare gri sobolan,parchet de culoare deschisa (alb-gri),zugraveala alba,perdea crem,usi wenghe,iar mobila tot wenghe,dar nu foarte multa. Ce culoare de perne decor si covor s-ar potrivi Multumesc mult!

Intrebare trimisa de un cititor din - Baia Mare , Maramures
vezi si firme constructii Maramures

Raspunsuri si comentarii
Cristiana a scris:

Buna ziua. Puteti sa alegeti cele doua culori pentru pernute si covor in complementaritate.. Cea mai buna solutie ar fi combinatia de galben si mov. Pentru a scoate un efect deosebit acestea nu trebuie combinate in starea lor pura. Astfel, pentru covor as opta pentru un galben ocru sau galben auriu in timp ce pernutele le-as alege in combinatii de lila cu alb, purpuriu cu bej sau crem, lavantica cu roz pal. Pentru a inveseli putin spatiul usor dramatic datorita culorii mobilierului, alegeti pernute cu imprimeuri dragalase, geometrice, liniare sau florale. De asemenea puteti opta si pentru imprimeuri cu modele si culori (albastru, gri, alb,) traditionale scandinave iar covorul alb pufos.

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri: covoare , design interior ,

Taguri:    decorare,    perne decorative,    sufragerie,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro