renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

Ce culoare sa aiba covorul in living daca am canapea verde inchis?

Buna ziua, as vrea sa ma ajutati in amenajarea unui living. Am o canapea si un fotoliu de culoare verde inchis, peretii crem, si parchetul maro. Ce culoare ar trebui sa fie covorul si decoratiile, tinand cont ca bucataria este in continuarea livingului, iar mobila din bucatarie e maro si culoarea electrocasnicelor e alba. Va multumesc mult!

Intrebare trimisa de un cititor din - Sector 5 , Bucuresti
vezi si firme constructii Bucuresti

Raspunsuri si comentarii
Cristiana a scris:

Culoarea canapelei alese este una foarte frumoasa.Verdele se numara printre culorile pure,puternice de aceea v-as recomanda ca accesoriile sa fie tot in nuante pure (rosu, albastru, galben ) dar in tonalitati diferite pentru a crea constrastul inchis-deschis , cald- rece..Spre exemplu , langa un accesoriu de culoare rosu inchis se va pozitiona un accesoriu galben deschis pentru contrastul inchis -deschis; langa un corp albastru puneti unul galben pentru contrastul cald-rece.V-as recomanda ca perdelele,draperiile si covorul sa fie in nuante neutre de alb,bej,gri pentru a echilibra cromatica.Evitati modele si imprimeurile la covoar, perdea si draperii pentru a nu aglomera si obosi .

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri: amenajari interioare ,

Taguri:    amenajari open space,    covor,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro