Ce culoare sa aleg chitul pentru rosturi?
Buna ziua,
As dori sa va adresez o intrebare in legatura cu bucataria. Am hotarat sa cumpar o gresie de culoare gri (modena grey) si faianta la fel, numai ca faianta este in doua culori si brau, respectiv, un rand gri, unul crem, braul, un rand crem si altul gri, toata faianta fiind pusa pe lat. Intrebarea mea este care este culoarea chitului care ma avantajeaza, pentru ca am facut proba cu cateva placi de gresie si faianta si am luat un chit crem (bahama se numeste, insa apare foarte urat!
as vrea sa comand si mobila, ce culare ar merge, avand in vedere ca usa este de culoare maro? Multumesc.
Intrebare trimisa de un cititor din - Constanta , Constanta
vezi si firme constructii Constanta
Raspunsuri si comentarii
Posteaza!
Taguri: pardoseala ,
Taguri: chit rosturi, gresie bucatarie,
De obicei culoarea chitului pentru rosturi se alege in nuanta mai inchisa decat gresia, respectiv faianta. In cazul dvs. cred ca este bine sa alegeti chitul gri inchis. In momentul aplicarii va fi mai intens, dar dupa uscare va avea o culoare mult mai deschisa. Aceasta nuanta a chitului va evidentia gresia si faianta, deoarece este o culoare neutra care se poate combina foarte bine cu nuantele pe care le aveti. Daca credeti ca va place, puteti face mobilierul o combinatie cu alb+gri deschis sau gri+verde pal sau crem +maro in culoarea usii.