renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

Ce culoare sa aleg parchetul daca am peretii crem?

Buna ziua! Am nevoie de un sfat din partea dvs. in ce priveste amenajarea unui living de 24m, 6mx4m. Vreau sa zugravesc peretii, crem sau culoarea untului. Momentan am canapele galbene, la baza avand lemn culoarea nucului. Perdelele as vrea sa fie in nuanta peretilor, iar draperiile maro ca la canapea. Parchetul nu l-am achizitionat si as vrea sa imi spuneti ce culoarea ar trebui sa fie. La fel si covorul. In privinta mobilei nu m-am decis. Am gasit o mobila maro inchis mat, iar in partea de jos negru lucios. Va rog sa imi spuneti daca este potrivita in acest context sau trebuie alta nuanta. Este o combintie reusita? Daca nu, astept sfaturile dvs. Va rog sa imi dati cateva sfaturi si in ce priveste accesoriile si, as vrea sa stiu daca pot amplasa aici si o masa de dining. Mi-as dori foarte mult. Va multumesc!

Intrebare trimisa de un cititor din - Pitesti , Arges
vezi si firme constructii Arges

Raspunsuri si comentarii
Mirela a scris:

Pardoseala poate fi realizata din parchet laminat in nuanta de lemn natur: stejar sau fag, deoarece reprezinta una dintre culorile calde, alaturi de celelalte existente in interior. poate ar fi mai bine ca perdeaua sa fie alba, nu in nuanta peretilor; astfel se evidentiaza si nuanta peretelui si cea a perdelei (puteti alege matase sau organza). In privinta covorului puteti opta pentru unul cu model fantezist, dar sa aiba ca nota dominanta o nuanta de bej sau crem, iar modelul cu negru, alb murdar, crem sau galben dovleac. Pentru mobila puteti opta pentru o varianta de culoare inchisa: wenge, negru sau maro mahon, dar fara alte accesorii cromatice. Puteti amplasa un tablou cu rama neagra pe unul dintre pereti, eventual un stiker decorativ negru cu un model fantezist intr-un colt, un lampadar cu abajur in nuanta draperiei sau a canapelei, daca va doriti sa evidentiati un anumit spatiu. Daca spatiul va permite, alegeti o masa pentru dining in ton cu mobilierul pentru a nu face nota discordanta cu nuantele din interior.

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri:    parchet,    culori,    crem,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro