renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

Ce culoare sa aleg parchetul din dormitor care are mobila alba cu patina aurie?

Buna, Doresc si eu sa renovez dormitorul. Deocamdata pereti sunt in alb si inca nu am ales parchetul. Camera are 4m/4 . Vreau sa merg pe clasic ,daca imi cumpar dormitorul alb (cu patina aurie) ce culoare sa cumpar parchetul ? Parchetul trebuie sa fie din lemn stratificat, sau poate fi parchet normal? Va multumesc!!!

Intrebare trimisa de un cititor din - Resita , Caras Severin
vezi si firme constructii Caras Severin

Raspunsuri si comentarii
Elena V. a scris:

In privinta tipului de parchet, va sfatuiesc sa alegeti parchet triplu stratificat, datorita finisajelor delicate si a rezistentei/durabilitatii in utilizare. De asemenea, va recomand ca inainte de a fi montat, sa lasati parchetul (fara invelisul din plastic)24-30 de ore in incaperea in care se va aseza, pentru a se obisnui cu umiditatea din interior, evitandu-se eventuale deformari ulterioare in timp. In privinta culorii, va recomand nuanta deschisa: frasin, artar sau stejar periat uleiat. Una dintre aceste nuante va defini stilul clasic pe care il doriti si se va armoniza coloristic in interior cu alb si auriu patinat.

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri: amenajari interioare ,

Taguri:    mobila alba,    nuante parchet laminat,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro