renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

Ce culoare sa aleg pentru canapea daca am parchet din fag si covor gri?

Buna ziua, Renovez apartamentul proaspat achizitionat si as vrea sa va intreb ce culoare pot face canapeaua in conditiile in care parchetul este de fag (parchet clasic de lemn reconditionat) am un covor gri deschis, latos 100% lana, de la Ikea. Initial ma gandeam sa fie o nunanta mai inchisa ca covorul, tot un gri, insa ma gandesc ca ar micsora spatiul. multumesc, Erika D

Intrebare trimisa de un cititor din - Pitesti , Arges
vezi si firme constructii Arges

Raspunsuri si comentarii
Elena V. a scris:

Pentru o amenajare cu stil va recomand o varianta clasica, in tonuri de pamant si o varianta moderna, urmand ca dvs. sa alegeti ce va place. Pentru stilul clasic, s-ar potrivi o canapea in tonuri de pamant: maro castana, ivory, crem sau bej sau gri fier (tonul cel mai deschis) sau maro scortisoara. Pentru un interior modern puteti alege canapea in nuantele: albastru paun, verde marin, rosu sange sau negru. Daca alegeti varianta moderna, accesorizati canapeaua (oricare dintre culori) cu perne decorative: in nuanta covorului, alb coliliu, maro trabuc, stacojiu. Va sugerez sa alegeti doua fotolii identice ca design, dar in nuante diferite: unul asemeni canapelei, celalalt intr-o nuanta deschisa daca va decideti la canapea neagra. Contrastul cromatic va avea un impact vizual major asupra interiorului.

Erika D a scris:

Buna ziua,

Multumesc mult pt raspuns. Avand in vedere ca am 2 copii, de 6 si 4 ani am sa merg pe variant albastru paun. Din pacate nu cred ca imi incap si 2 fotolii. Va atasez schita apartamentului. Vreau ca zona de living sa o impart in 2: zona TV cu canapea, covor si biblioteca si pe partea opusa o masa cu scaune.

V-am atasat o poza ce reprezinta camera asa cum era ea in mometul in care am cumparat ap (98239911), schita ap (IMAG1077) si o poza ce o voi folosi ca si inspiratie.

Imi doream foarte mult o canapea de la Euromobila (acest model http://www.canapele.ro/catalog/canapele-de-colt/coltar-philadelphia/ )insa este mult prea mare pt spatial meu. Cel mai probabil voi renunta la un coltar si am sa pun o canapea normala.

Orice sfat este mai mult decat bine venit!

Multumesc mult inca odata,

Elena V. a scris:

Ma bucur sincer ca v-am putut fi de folos! Sa fiti sanatosi, sa sa folositi cu drag ceea ce va cumparati si va mai asteptam daca va mai putem ajuta cu vreun sfat!

Cristiana a scris:

Daca v-ati hotarat deja asupra culorii peretilor ( albastru paun) v-as recomanda o canapea in doua sau chiar trei locuri de culoare ocru.Intru cat spuneti ca spatiu nu va permite doua fotolii achizionati unul alb cu imprimeuri florale si pozitionati-l langa geam langa o masuta de facea din lemn.Langa acea masuta puteti pozitiona o vaza mare sau un corp de iluminat de podea inalt cam de 1m - 1,20 m si astfel va veti crea un spatiu relaxant de odihna sau citire. Pentru mai mult spatiu la nivelul podelei folositi corpuri etajate , o biblioteca suspendata intr-o nuanta deschisa de stejar european alb-bej ..compartimentarea sa fie din figuri geometrice rectangulare (patrate si dreptunghiuri) pozitionate diferit ( le puteti face pe comanda)..Nu inchideti rafturile cu nici un fel de usita..creati un spatiu mai mare in interiorul bibliotecii pentru televizor..folositi o perdea alba cu o draperie bej sau ivory .deasupra canapelei ,accesorizati peretele cu un tablou sau canvas de dimensiuni mari ,3 medii (asezate in rand) sau 6 mai mici( suprapuse 3 cate 3) ..se asemenea..langa biblioteca, pe portiunea de perete mai extinsa pozitionati o oglinda ovala de circa 30 cm inaltime cu rama din cupru sau fier..este esential de retinut ca oglinzile creaza senzatia de spatiu .

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri: canapele si coltare , amenajari apartamente , amenajari interioare ,

Taguri:    canapea,    parchet fag,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro