Ce culoare sa aleg pentru draperii si covor in living?
Buna as dori sa imi reamenajez livingul dar nu stiu ce culoare sa aleg pt draperi si covor avand in vedere ca mobila si parchetul sunt cires iar coltarul este din piele crem.va multumesc
Intrebare trimisa de un cititor din - Caracal , Olt
vezi si firme constructii Olt
Raspunsuri si comentarii
Buna ziua! Vreau sa ma sfatuiti in privinta amenajarii unui dormitor de 16m cu mobila maro cu negru, peretii albi si parchet culoarea nucului ,putin mai deschis.Cum ar trebui amenajat, ma refer la perdele, draperii, covor, elemente de decor, corp de iluminat.Tapetul in spatele patului este potrivit pentru a mai estompa din albul peretilor.Va rog sa-mi recomandati ce tip de tapet si ce nuanta.
In acest caz, as putea folosi draperii maro? Imi place mult aceasta culoare ,dar nu stiu daca este foarte potrivita.
Va multumesc anticipat!
Buna ziua!
As dori un sfat in legatura cu amenajarea livingului. Am peretii albii si parchetul alb cu dungi gri, coltarul gri inchis, perdele crem. Ce culoare as putea alege la draperii si covor pentru plus de culoare? Multumesc anticipat.
Posteaza!
Taguri: amenajari interioare living ,
Taguri: covor living, mobila cires,
Puteti monta draperii galben auriu, uni sau cu floricele mici crem sau roscat, care pot fi legate cu un snur in nuanta mobilei. O alta varianta ar fi graperii ivory, uni, din material lucios. Pentru covor puteti alege o nuanta deschisa, maro deschis sau bej uni sau cu linii sau dungi decorative (foarte delicate, doar de accent) in nuantele: roscat, crem si negru.