renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

Ce culoare sa aleg pentru draperii si covor intr-un living spatios amenajat mode

Buna ziua! Am un living spatios (la casa), amenajat modern, peretii sunt un galben cald,parchetul deschis (stejar),mobila negru lucios si coltarul alb-crem cu sticla neagra intr-o parte.Masa din fata coltarului ar trebui sa fie tot negru mdf, nu? Decoratiunile sunt majoritatea cu argintiu. Covor vreau sa iau shaggy, dar ce culoare m-ati sfatui? Perdele o sa iau albe, iar draperiile ce culoare sa aiba atunci? multumesc frumos!

Intrebare trimisa de un cititor din - Sector 6 , Bucuresti
vezi si firme constructii Bucuresti

Raspunsuri si comentarii
Elena V. a scris:

Pentru masuta din fata coltarului negru lucios ar fi perfecta. Pentru draperie va sugerez un material brocat, fond negru cu elemente florale argintii. Pe timp de zi, draperia poate fi prinsa cu brose mari argintii sau funda mare argintie. In privinta covorului va recomand un model fantezist cu dungi si linii, in care sa se regaseasca in proportii egale: alb, negru si gri. In functie de spatiul livingului, puteti lua un covor mare sau doua covoare mai mici; fie dreptunghiulare, identice, fie unul rotund si unul dreptunghiular cu model identic. Deoarece elementele florale apar pe draperie, nu sunt indicate si pe covor.

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri: amenajari interioare ,

Taguri:    living modern,    mobilier din mdf,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro