renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

Ce culori sa aleg pentru pereti, parchet si draperii la o mobile wenge cu crem?

Am nevoie de ajutorul dumneavoastra!!! Vreau sa imi schimb mobila din dormitor si m-am gandit sa aleg culorile wenge si crem.. Camera este destul de mica..are 3 m pe 2,75, in schimb nu stiu ce culoare vor avea peretii,parchetul si draperiile. Ce imi recomandati?

Intrebare trimisa de un cititor din - Brasov , Brasov
vezi si firme constructii Brasov

Raspunsuri si comentarii
Angela N. a scris:

Pentru ca spatiul nu este foarte generos, pe langa mobila wenge cu crem va trebui sa folosesti culori deschise. In acest sens, iti sugerez peretii sa fie zugraviti in crem, sau galben pai si orange pal, doi cu doi sau unul si trei (se poarta!). In privinta covorului, este bine sa fie o combinatie de nuante, crem+ maro+negru(foarte putin, doar de accent) sau bej. In privinta parchetului poate avea nuante de stejar natur sau fag natur. Culoarea pardoselii ar fi o alta culoare dominanta din interior, care, fiind in nuante naturale, ar evidentia mobilierul. Draperiile pot fi uni in culori calde: crem, ivory, galben deschis. Presupun ca perdeaua este alba.

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri: amenajari interioare ,

Taguri:    mobila wenge,    alegere culori,    ,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro