renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

Ce culoare sa aleg pentru sticla ce va placa peretele din spatele blatului de bucatarie?

Buna ziua! Imi amenajez bucataria si nu stiu ce culoare sa aleg pentru sticla care va fi pusa intre mobila. Mobila este alba cu manere gri. Parchetul este alb cu striatii gri. Si nu am idee nici pentru masa si scaune. Multumesc

Intrebare trimisa de un cititor din - Constanta , Constanta
vezi si firme constructii Constanta

Raspunsuri si comentarii
Elena V. a scris:

Daca doriti sa realizati un efect spectaculos mobilierului, alegeti sticla sablata integral sau combinatie cu zone sablate si transparente. In privinta mesei si a scaunelor, puteti sa le alegeti pe structura de metal cromat (pentru a se asorta cu manerele mobilei). Fie alegeti scaunele cu sezutul gri inchis din piele ecologica si masa cu blatul alb sau in aceeasi nuanta cu parchetul (materialul MDF este mai rezistent decat PAL), fie scaune cu spatar, pe structura de metal cromat cu sezuta si spatarul tapitate cu gri deschis, iar masa cu blatul din sticla termorezistenta.

Cristiana a scris:

Blatul de sticla poate fi intr-o nuanta calda de lila sau lavantica. Este o nuanta frumoasa si potrivita pentru o bucatarie eleganta, moderna si primitoare. Masa si scaunele pot fi intr-o nuanta de lemn natur sau combinatie de lemn natur si crom sau bronz. Pentru a mai inveseli spatiul puteti alege tabureti pentru scaune cu imprimeuri florale discrete, pe un fond alb sau bej .

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri: scaune , bucatarie ,

Taguri:    blaturi,    mobila bucatarie,    sticla,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro