renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

Ce culoare sa aleg pentru tapetul decorativ?

Am varuit pereti intr-un dormitor bej auriu, mobilierul este de nuanta stejar bordelino natur, parchetul este aceasi nuanta de bordelino dar cu o tenta mai inchisa decat mobilierul de dormitor. Draperiile sunt bej deschis cu o dunga bej inchis spre maro la fel si cuvertura . Usa este wenghe. Imi da impresia de monoton, as vrea sa adaug pe un perete un tapet in dungi cu vernil si bej deschis. Nu stiu daca se potriveste si ce culoare la covor sa aleg. Poate ma sfatuiti cum sa le combin. Multumesc mult

Intrebare trimisa de un cititor din - Sibiu , Sibiu
vezi si firme constructii Sibiu

Raspunsuri si comentarii
Mariana C. a scris:

Nuanta calda din interior poate fi combinata cu o nuanta puternica, de contrast. In acest scop, va sugerez sa alegeti un tapet din matase, cu fondul verde lime sau oliv cald, in care sa se regaseasca un model fantezist (linii, dungi, figuri geometrice intretaiate, etc) realizate in nuante de verde iarba, verde avocado sau verde imperial, ca tonuri de verde intens, combinat cu alb, crem si/sau vanilie. Covorul ar putea fi cu fire lungi, in trei nuante de verde, doua dintre acestea regasindu-se in tapet, celalalt mai inchis, doar de accent. La fel de bine puteti opta pentru un covor multicolor, eventual tot cu fire lungi, in care sa se regaseasca nuante de marouri, bej, crem, negru, grena si doua tonuri de verde. Puteti amplasa un lampadar cu abajurul in ton de verde deschis, cu incastratii de model cu alb sau crem si verde regal sau verde iarba.

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri: tapet , covoare , amenajari interioare ,

Taguri:    fototapet,    culori amenjari interioare,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro