Ce culoare sa aleg perdelele si covorul pentru un dormitor de 13 mp cu parchet gri?
Buna seara! Va rog sa ne ajutati cu cateva idei in amenajarea dormitorului (13 mp). Noi am ales un parchet deschis la culoare, un gri deschis, peretii albi, iar usa este wenge. Pentru peretele din spatele patului am ales sa punem tapet (model poza), patul este tapitat culoarea wenge, iar dressingul aceeasi culoare. Asa ne-am gandit noi sa facem contrastul...acum nu stiu daca este corect :) Intrebarea mea este ce culoare ne recomandati pentru perdele si draperii, eventual si un covoras? Si inca ceva...galeria trebuie sa fie culoarea usii sau a parchetului? Va multumesc!
Intrebare trimisa de un cititor din - Sector 3 , Bucuresti
vezi si firme constructii Bucuresti
Raspunsuri si comentarii
Tapetul este gri cu un model abstract de culoare alba. Va astept cu un raspuns in privinta culorii draperiilor,perdelelor si covorului. Va multumesc!
In acest caz, va sugerez perdele albe, dintr-un material delicat, gen organza, cu falduri ample; cumparati ca latime o data si jumatate (cel putin) latimea geamului. In privinta draperiei, puteti alege: a) un gri fier uni, din material lucios; b)material brocat gri deschis cu incastratii gri inchis, alb sau negru; c)material lucios gri asemeni nuantei din tapet sau gri albastrui(celadon). Pentru covor, va sugerez un model modern, cu linii fanteziste sau dungi sinuoase, in cel putin trei din nuantele: gri fier, gri albastrui (celadon), alb coliliu (alb murdar), grena si negru, iar dominanta cromatica a fondului crem sau gri otel (foarte, foarte cald). Puteti amplasa pe pat perne decorative care sa aiba nuantele de: grena, gri fier si alb coliliu pentru a realiza un echilibru cromatic sau veioza poate avea nuante de grena, alb, gri si negru. Pata de culoare grena si negru vor evidentia celelalte nuante de griuri din interior.
Posteaza!
Taguri: amenajari interioare ,
Taguri: parchet gri, tapet dormitor,
Nu am putut vedea poza din care sa stim cum este tapetul. Eventual reveniti cu amanunte in privinta acestuia (culoare dominanta, model). Pentru galerie va recomand sa alegeti culoarea usii, deoarece acestea se aleg in aceeasi nuanta. Va asteptam cu precizari asupra tapetului si apoi va vom oferi idei pentru amenajare. Va multumim!