renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

Ce culoare sa aleg tencuiala decorativa pentru a se potrivi cu un acoperis verde de tabla?

Buna ziua, Va rog sa ma ajutati si pe mine sa gasesc o solutie. Am ales pentru casa tabla tip Lindab de culoare verde , de fapt vernil. Initial ni s-a parut o idee buna, mai ales ca am gasit-o la reducere de mai mult de 50 %. Acum ca a venit vremea frumoasa, vrem sa ne reapucam de constructii. Trebuie sa ne decidem asupra tencuielii decorative. Nu stiu ce culoare sa aiba tencuiala decorativa pentru a se potrivi cu acoperisul vernil. Ce culoare sa aiba tencuiala decorativa daca acoperisul este vernil?

Intrebare trimisa de un cititor din - Arad , Arad
vezi si firme constructii Arad

Raspunsuri si comentarii
Elena V. a scris:

Pentru culoarea pe care o aveti pentru acoperis, mai potrivit ar fi sa alegeti pentru peretii exteriori una dintre culorile: alb sau ocru. Orice alta nuanta ar fi stridenta prin alaturarea cu vernil.

Cristiana a scris:

Acoperisul verde este putin mai altfel insa intotdeauna realizarea unei economii este binevenita. Constructia unei case nu este tocmai ieftina si eu sunt total de acord ca daca poti economisi pe ici pe colo cate un banut , la final va conta destul de mult. Si cum in amenajarile interioare cel mai important este sa ne punem imaginatia la lucru nu ne poate pune piedica tocmai un acoperis vernil. Este drept ca variante nu sunt foarte multe.... puteti alege o tencuiala decorativa intr-o nuanta neutra : alb, gri sau crem. Daca va doriti un rezultat mai altfel si mai colorat puteti opta si pentru o decorativa intr-o alta nuanta de verde: verde ou de rata, verde oliv, verde mustar.
Personal eu as alege un crem, insa depinde si de culoarea pe care o are tamplaria si usa de exterior, de care nu ne-ati spus nimic.

Miruna Bălăucă a scris:

Bună ziua! Am acoperișul pe casă de culoare verde închis, mat. Doresc să o dau cu decorativă, dar nu am idee ce culoare s-ar potrivi. Tâmplăria o am de culoare alb.

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri: finisaje exterioare ,

Taguri:    tencuiala decorativa,    tabla ondulata,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro