Ce culoare sa zugravesc ceilalti 3 pereti daca am mobila alb cu negru si canapea
Va rog sa ma ajutati cu cateva sfaturi.Am o sufragerie 5m pe 4 m. Am cuparat mobila pt tv,alb cu negru,iar canapeaua neagra. Peretele unde este tv-ul este un gri mai inchis. Imi puteti spune ce culoare s-ar potrivi la ceilalti 3 pereti,pt covor si perdele. De precizat:camera este foarte luminoasa. Multumesc
Intrebare trimisa de un cititor din - Sector 6 , Bucuresti
vezi si firme constructii Bucuresti
Raspunsuri si comentarii
Linkuri sponsorizate
Posteaza!
Taguri: amenajari interioare ,
Taguri: culori zugraveli interioare, mobila alb-negru,
Puteti amenaja camera in tonuri de griuri, dar va trebuie si o culoare de contrast. In acest scop, va sugerez sa zugraviti un alt perete alaturat celui cu gri, intr-un ton de gri mai inchis, iar ceilalti pereti cu alb. Pe peretele gri mai inchis puteti aplica un sticker decorativ cu negru si foarte putin alb sau grena (eventual). Perdeaua poate fi alba uni, in falduri bogate sau alb cu foarte mici incastratii argintii. Pentru covor puteti alege un model fantezist cu dungi, linii sau forme geometrice in care sa se regaseasca tonuri de griuri(cel putin doua), crem, albastru marin, alb si negru doar de accent. In privinta draperiilor, puteti alege un material lucios uni, albastru ca cel din covor, sau un material brocat fond gri si elemente decorative albastre(ca cel din covor) sau invers, albastru cu incastratii gri sau gri si alb. Puteti adauga cateva elemente decorative: lampadar, veioza, vase decorative in care sa se regaseasca tonuri de gri, alb, albastru sau eventual grena(daca apare ca nota de contrast aceasta culoare in stickerul decorativ). Pe un perete puteti amplasa un tablou cu rama neagra.