Ce culoare si ce forma de covor sa aleg in sufragerie?
Buna ziua!
Tin sa va multumesc pentru sfaturile foarte utile pe care le-am primit de fiecare data cand v-am solicitat!
Acum am o intrebare legata de alegerea unui covor in sufragerie(adica ce culoare, ce forma, etc. ?)Sufrageria este dreptunghiulara, cam 18mp, totul e in nuante de crem: parchetul stejar natural, coltarul crem pepit, mobila stejar sonoma, peretii alb-crem, perdele albe...
Cred ca ar fi trebui o pata de culoare, adica covorul sa evidentieze ceva...?
Astept cu nerabdare raspunsul dvs.
Sarbatori fericite!
Intrebare trimisa de un cititor din - Craiova , Dolj
vezi si firme constructii Dolj
Raspunsuri si comentarii
Buna ziua!
În sufrageria de 4,2×4,6 am canapea pe colț cărămiziu închis , mobilă roz-ciclam cu negru din mdf lucios și inserție bej de lemn. Atât canapeaua cât și livingul sunt moderne. Parchetul albicios cu inserții bej, pereții albi. Suprafața care a rămas neacoperită de mobilier e de 9,28 metri pătrați, iar fereastra e foarte mare, deci camera e luminoasă.
Ce culoare să aleg pentru covor? Îmi recomandați perdea cu draperii sau stor? Ce culoare? Doresc ca livingul să fie modern , primitor.
Vă mulțumesc!
Posteaza!
Taguri: covor, asortare culori,
Dat fiind spatiul generos, puteti opta pentru doua variante: a) un singur covor oval; b) doua covoare identice dreptunghiulare de dimensiune medie; avantajul acestora ar fi ca pot fi amplasate in diferite moduri, obtinandu-se o schimbare de design. In privinta culorii, va sugerez un covor cu dominanta cromatica mai inchisa, in care sa se regaseasca in modele moderne, ingenioase (dungi, linii, petale, picaturi de ploaie, etc) alte nuante. Va sugerez combinatiile: maro inchis+ crem+alb; verde marin+crem+negru foarte putin, doar de accent; maro roscat+alb+ bej; grena+alb+negru. In cazul in care alegeti un covor shaggy (cu fire lungi) ar fi bine ca acesta sa aiba o singura culoare: maro roscat, maro cafea cu lapte, maro scortisoara, rosu carmin, verde menta, oliv. Personal as alege doua covoare de dimensiune medie, uni.