renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

Ce culori pot adauga unui dormitor alb cu negru pentru a-l mai inveseli?

Buna ziua, Am si eu o rugaminte, poate ma ajutati cu un sfat. este vorba de dormitor: Este parchet laminat, un maro deschis. Peretii sunt albi. Mobila este predominant alba, adica dulapul este alb, patul va fi alb(nu este inca comandat) iar comoda este alb cu negru(mai putin negru, doar sertarele de sus ale comodei sunt pe negru). Intrebarea este ce culoare ar fi de preferat la draperie. Mi-as fi dorit tare mult ca dormitorul sa fie in culori mai vesele nu sobre. Poate ca m-am grabit cand am ales comoda, sa nu fi luat combinatia de alb cu negru. Va multumesc anticipat si astept un raspuns cat mai curand posibil.

Intrebare trimisa de un cititor din - Sector 3 , Bucuresti
vezi si firme constructii Bucuresti

Raspunsuri si comentarii
Elena V. a scris:

Pentru nuantele existente in interior, s-ar potrivi draperii turqoise sau ivory din material lucios. Pentru a adauga culoare in interior, alegeti un covor model shagy (din acelea cu fire lungi) in care sa se regaseasca nuanta draperiei, oricare din variantele de mai sus, alaturi de: rosu sange, galben soare, verde iarba, verde mar, lila si foarte putin negru. Daca doriti, faceti o cuvertura de pat in nuanta draperiei, din material brocat, care sa aiba dominanta maro deschis (asemeni pardoselii), ivory sau turqoise, cu incastratii intr-una din culorile: alb, negru, gri inchis. Daca pe unul din pereti veti amplasa un tablou cu rama subtire si neagra, care sa infatiseze: colt de natura, flori multicolore in vaza, etc, veti inveseli interiorul.

florin a scris:

La noi puteti gasi o gama mare de sine aluminiu pentru perdele si draperii.Dispunem de o gama de pana la 11 culori de sina aluminiu,de la alb pana la imitatie lemn.Sine simple,duble si triple ce pot fi actionate cu snur.Sinele au console de prindere pe perete sau tavan. Accesati STORURI-SINE.RO aici gasiti tot ce inseamna sistem de prindere pentru perdea si draperie.ARTAMIS STOR ,unic importator in Romania !!!

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri: design interior , dormitor ,

Taguri:    mobila alba,    perdele si draperii,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro