renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

Ce culori pot alege pentru peretii si mobila din living?

Buna seara. Am cumparat recent un apartament si nu am nicio idee pt living. Va rog sa ma sfatuit ce culori pot alege pt pereti si mobila. Am fost in magazinele de specialitate si nu ma atrage nicio culoare. Astept raspuns. Multumesc

Intrebare trimisa de un cititor din - Cluj-Napoca , Cluj
vezi si firme constructii Cluj

Raspunsuri si comentarii
Elena V. a scris:

Daca preferati stilul clasic va sugerez mobilierul in nuante de lemn natur(Ex: stejar) si peretii crem sau combinatie de crem si alb sau crem si ocru, doi cu doi pereti alaturati sau opusi. Daca preferati un stil modern, mobila wenge sau o alta nuanta inchisa(mata sau lucioasa), iar in privinta zugravelii puteti face un perete de accent stucco venetiano (combinatie intre galben si verde; grena si galben sau alte variante preferate), iar ceilalti pereti vernil cald in cazul alegerii primei variante de stucco venetiano; galben pai in cazul celei de a doua. Stilul amenajarii interioare se va completa prin covor, perdea, draperie, elemente decorative, in nuanta cromatica dominanta pe care o preferati. Mobila si zugraveala reprezinta 60% din cromatica, 30% covor, perdea, draperie, 10% elemente decorative. Ganditi-va la stilul pe care in doriti si apoi compuneti designul interior, luand in considerare spatiul si luminozitatea din interior pe timp de zi.

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri: amenajari interioare ,

Taguri:    idei livinguri,    culori pereti,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro