renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

Ce culori pot asorta la parchetul si usile interioare wenge?

Buna ziua, Am usi si parchet wenge si mobila de sufragerie wenge cu usi crem-bej iar la mobila de bucatarie usile sunt wenge si restul alba. Am un covor latos cu linii crem bej si maro inchis,draperii si perne visinii si canapea/coltarul va fi tot crem ca si mobila. Perdeaua este ivoire,trebuie alta perdea,alt covor? Merge sa fac toti peretii un galben spre mustar? Imi place galbenul,l-as alege si pentru peretii din bucatarie si hol,merge? In bucatarie covorul este foarte mare pentru ca avand parchet wenge ramaneau multe amprente pe jos,l-am pus pe cel vechi din sufragerie oval cu linii semirotunde maro,crem,bej si visiniu. Culoarea pe pereti trebuie sa lumineze si invioreze casa. Va rog sa ma ajutati sa aleg culoarea potrivita. Pe hol pot lasa gol fara covoare? Este tot wenge jos si dresingul cu 2 usi maro inchis si una crem-bej. Merge galben aprins cu visiniu crem si wenge?

Intrebare trimisa de un cititor din - Craiova , Dolj
vezi si firme constructii Dolj

poza 1

Raspunsuri si comentarii
Elena V. a scris:

Sa le luam pe rand! In living va sugerez sa zugraviti doi cu doi pereti alaturati sau opusi in nuantele galben pai si galben soare, astfel incat sa aveti luminozitatea dorita. Perdeaua ar fi bine sa fie alba din material delicat, gen organza, care sa cada in falduri ample (o data si jumatate latimea ferestrei). Pentru covor, va sugerez unul cu model fantezist, in care sa apara combinatia coloristica: crem+maro roscat+alb coliliu(un alb murdar) sau bej+maro castana+alb si negru foarte putin, doar de accent. Incercati sa faceti draperii din material lucios galben soare(galben intens) si cateva perne decorative din material brocat cu fond galben pai, galben mustar, galben soare dar cu incastratii de model in nuantele: alb coliliu, negru, maro inchis, cu scopul de a echilibra tonurile inchise din incapere. Daca va place, amplasati pe un perete un tablou cu rama wenge, care sa reprezinte o vaza cu floarea soarelui. In bucatarie puteti zugravi peretii in doua nuante: galben pai si vernil cald, sau galben pai si alb. Puteti alege pentru bucatarie un covor cu combinatia coloristica: crem+bej+verde mar+galben+portocaliu si alb doar de accent. Daca holul nu beneficiaza de lumina naturala, puteti alege sa-l zugraviti in galben pai. In cazul in care in hol aveti si sursa de lumina naturala, puteti sa zugraviti peretii in doua nuante: galben soare si galben mustar (acesta din urma pe peretele/peretii luminati de lumina diurna). Pentru hol va sugerez un covoras multicolor, chiar cu nuantele: verde mar, galben, portocaliu, rosu, grena, alb, negru (pentru o pata de culoare) pe care sa-l amplasati langa usa de intrare. Evitati astfel stergerea frecventa a parchetului pentru eliminarea petelor.

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri: amenajari apartamente ,

Taguri:    wenge,    parchet,    usi interioare,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro