renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

Ce culori sa aleg pentru mobila unui dormitor mic si intunecat?

Buna ziua! Ce culori imi recomandati pentru mobila si accesorii pentru un dormitor de 12 m2, orientat spre nord? Peretii sunt mov deschis si parchetul este stejar. De ademenea, as dori cateva sugestii pentru sufragerie, care este orientata tot pe nord, deci cam intunecata. Aici peretii sunt gri-bej si parchetul este culoarea nisipului. Multumesc!

Intrebare trimisa de un cititor din - Constanta , Constanta
vezi si firme constructii Constanta

Raspunsuri si comentarii
Elena V. a scris:

Pentru dormitor puteti opta pentru mobilier alb, deoarece este delicat si veti realiza un design romantic. Perdeaua poate fi alba sau lila foarte palid. Pentru draperii puteti alege material lucios lila (oricum va fi putin mai inchis decat peretii) sau draperii galben intens, spre auriu. Pe timp de zi puteti lega draperiile cu un snur de matase alb. Puteti amplasa pe un perete un tablou in nuante deschise, cu rama alba sau neagra. Covorul poate avea nuantele mov, lila, alb si negru doar de accent, foarte putin. Un lampadar cu nuante de lila, mov si verde mar foarte discret, sau rosu foarte discret ar fi potrivit in completarea amenajarii. In sufragerie puteti alege mobilier wenge cu alb sau crem, canapeaua poate fi albastru paun sau verde marin. Perdelele pot fi albe si draperia in nuanta canapelei, usor mai deschisa, din material lucios, legate cu snur negru. Pe un perete poate fi amplasat un tablou cu rama neagra sau un sticker decorativ cu un model fantezist negru. Pentru covor, puteti alege un pastel(mai multe culori in dozaje asemanatoare) care va va personaliza interiorul.

Greta a scris:

Alege un sifornier cu oglinzi, ca sa para mai mare camera, eu am ceva in genul asta: static.mobilakoncept.ro/imagini/Sifonier-Carolina-225x140-crop.jpg De la Mobila Koncep mi-am luat mobila. Alege un model pe alb pentru dormitor. Pentru sufragerie alege tot mobila de culoare deschisa, dar da culoare camerei prin lustra, lampa, vaze, etc, deci pentru accesorii alege culori vii

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri: amenajari interioare ,

Taguri:    culori dormitor,    idei mobila,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro