renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

Ce culori sa aleg pentru o camera zugravita in verde maslin?

Buna ziua, Am camera zugravita in verde, mai exact verde oliv. Nu stiu ce culori sa aleg pentru draperii, perdea si covor. Camera este inalta, are cam 3.3 metri si tavanul l-am lasat alb. Ca si piese de mobilier nu am decat o canapea verde cu niste dungute foarte discrete kaki. Mobila intentionez sa o cumpar un lemn natur deschis, este buna combinatia? Multumesc

Intrebare trimisa de un cititor din - Alba Iulia , Alba
vezi si firme constructii Alba

Raspunsuri si comentarii
Elena V. a scris:

Alegerea pentru canapea si mobilier este buna, se va incadra perfect in gama coloristica. Perdeaua puteti sa o alegeti din material alb, delicat, cu falduri bogate, iar draperia puteti sa o alegeti intr-o nuanta ivory uni, cu bratari de prindere albe, sau un material brocat alb sau bej cu elemente decorative kaki, prinsa cu bratari negre. In privinta covorului va sugerez un model shaggy (cu fire mai lungi) culoarea dominanta sa fie bej, asemeni lemnului natur al mobilierului, cu model fantezist in care sa se regaseasca olive, kaki, alb sau alb murdar si foarte putin negru. Daca va place puteti amplasa pe peretele din spatele canapelei un tablou cu rama neagra si un lampadar intr-un colt al camerei cu fond crem sau bej si elemente decorative negre. Negrul foarte putin prezent in aceasta combinatie cromatica va evidentia celelalte nuante si culori.

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri: amenajari interioare ,

Taguri:    camera verde,    combinatii culori living,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro