Ce culori sa aleg pentru parchet intr-o sufragerie cu canapea maro si canapea cr
Buna ziua,
Am o sufragerie cu 2 canapele:una maro inchis si cealalta crem. Perdeaua este alba,draperiile crem cu auriu,mobila crem cu maro inchis,covorul alb cu crem. As vrea sa schimb parchetul,dar nu stiu ce culoare ar merge. Totodata,vreau sa pun tapet pe peretele cu mobila si huse la canapele .Pe ce culori sa merg?
Multumesc
Intrebare trimisa de un cititor din - Galati , Galati
vezi si firme constructii Galati
Raspunsuri si comentarii
Speram sa imi spuneti ca as putea folosi la huse o culoare gen portocaliu sau un visiniu.As vrea sa dau o pata de culoare camerei.Sa stiti ca desi am 2 canapele suprafata nu este asa mare.
Daca preferati o pata de culoare grena in interior, aceasta ar putea fi data de husele canapelelor, care pot fi visinii uni, parchetul poate fi intr-una din nuantele precizate anterior, iar in privinta tapetului puteti alege un tapet cu fondul crem, cu elemente decorative delicate grena, pentru a se asorta cu husele canapelelor. Puteti amplasa pe canapea cateva perne decorative in forme diferite: crem si galben auriu. Portocaliul ar face nota discordanta cu celelalte culori existente in incapere.
multumesc frumos:)
Posteaza!
Taguri: amenajari interioare ,
Taguri: tapet, nuante parchet laminat,
Spatiul sufrageriei este destul de generos, deoarece aveti doua canapele. In acest caz, va sugerez sa montati un parchet in nuanta inchisa una din variantele: maro inchis, roscat, nuc siena sau brun care va reprezenta o nuanta de contrast in interior, evidentiind culoarea covorului. In privinta tapetului, cred ca ar fi bine sa amplasati un tapet de lux, fondul crem, ocru sau bej cu un model fantezist cu (dungi, flori sau forme geometrice) in nuanta crem auriu (asemeni draperiilor) uniform, pe intreaga suprafata. Va fi un spatiu din interior cu impact vizual puternic. Husele canapelelor pot fi din acelasi material brocat, cu nuanta dominanta asemeni parchetului, cu incastratii crem sau auriu, un model delicat. Daca tapetul este cu elemente florale, modelul incastrat pe materialul huselor ar fi bine sa fie frunze, floricele foarte mici sau linii. Daca tapetul are forme geometrice sau linii fanteziste, modelul incastrat in materialul huselor poate fi cu floricele mai mari.