renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

Ce culori sa aleg pentru perdele,draperii si covor in dormitor?

In dormitor am peretii ocru deschis,mobila wenge cu usile crem deschis si cu un desen floral cu maro.Ce culori ma sfatuiti sa aleg pentru perdele,draperii si covor? In living am peretii tot ocru deschis,mobila stejar bordolino cu gri inchis,masuta de cafea este aceeasi culoare cu mobila(stejar bordolino),iar parchetul culoarea lemnului de stejar.Ce culoare sa aleg pentru canapea,covor,perdele si draperie? Va multumesc.

Intrebare trimisa de un cititor din - Targu Jiu , Gorj
vezi si firme constructii Gorj

Raspunsuri si comentarii
Cristiana a scris:

Culoarea pe care ati folosit-o este una calda si placuta.Draperiile pot fi o nuanta de maro '' umbra arsa'' iar perdeaua ''siena naturala'' simpla in pliuri lejere.Pentru covor puteti opta pentru unul in care sa se regaseasca nuante de olive, verde ocru, gri.
In living v-as recomanda o canapea intr-o nuanta de albastru de prusia sau gri verzui.Perdeau sa fie alba transparenta cu un model discret auriu alaturi de o draperie gri deschis care sa cada drept . In privinta covorului, acesta poate avea diverse tonuri de crem inchis.

Julia M a scris:

Buna ziua! As dori un sfat,va rog. Ce culoare ar trebui sa aleg draperia si perdeaua pentru dormitor si� covorul? Mobila este alba cu foarte putin negru. Vom pune un perete cu tapet maro combinat cu auriu. Va multumesc

Kris a scris:

Buna seara,
Sper sa ma puteți ajuta!
Imi puteti spune ce culoare de perdea si draperie sa cumpar,tinand cont ca am dormitorul cu pereții albi(doar cel din spatele patului este cu tapet culoarea untului cu forme geometrice maro,crem si wenge),mobila wenge,parchet maro iar usa si geamul de asemenea de culoare maro!
Multumesc,

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri: amenajari interioare ,

Taguri:    alegere perdele,    covor living,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro