renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

Ce culori sa aleg pentru piatra decorativa si pentru tapet?

Buna ziua! Am o mare dilema deoarece doresc sa aduc cateva modificari livingului care are o suprafata de aproape 40 de m patrati, insa nu stiu pe ce culori sa merg tinand cont ca mobila pe care o am este de culoare cires, gresia la fel, canapeaua neagra, masuta de cafea din putin pal inchis si sticla, candelabrul si aplicele de pe pereti au inox, putin pal inchis la culoare si abajur alb. Spre etaj exista si o balustrada de inox! Pe unul din pereti m-am gandit sa pun piatra decorativa (cam 8 m patrati), iar pe cel de langa, care este mai mare la un tapet sau un lavabil " altfel ". nu stiu ce ar merge mai bine in materie de culoare pt piatra, zugraveala, perdele, draperii, covor si accesorii. Multumesc!

Intrebare trimisa de un cititor din - Buzau , Buzau
vezi si firme constructii Buzau

Raspunsuri si comentarii
Elena V. a scris:

Pentru piatra decorativa va sugerez sa alegeti forme lamelare, inguste, in nuante in care sa se regaseasca nuantele si tonurile de culoare deja existente: gri fier( de la inox), nuanta de cires, maro si maro roscat (asemeni gresiei si mobilei), negru foarte putin, doar de accent. Pozitionarea lamelelor pietrei decorative in mod fantezist va reusi sa genereze un spatiu cu impact vizual puternic. Pentru tapet, va sugerez sa alegeti un model de lux, cu matase, cu dungi orizontale albe si/sau gri metalizat pe fond bej sau crem; se va asorta cu lamelele orizontale ale pietrei decorative, si va reprezenta un spatiu delicat in spatele canapelei negre punand-o in valoare. Pentru perdele fireste ca alb uni organza, in falduri bogate (o data si jumatate latimea ferestrei), draperiile din material lucios ivory, prinse cu bratari negre (pe timp de zi). Covorul oval sa aiba intr-un model fantezist nuantele: bej, crem, negru, alb, maro roscat foarte putin.

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri: finisaje interioare ,

Taguri:    tapet,    piatra decorativa,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro