Ce culori sa folosesc la pereti intr-un living cu scafa cu spoturi si mobila neagra cu stejar?
Buna ziua.
As dori sa zugravesc livingul. Mobilierul este din pal nuanta stejar si cu sticla neagra combinat. Canapeaua in schimb este un gri antracit. Pe tavan am o scafa cu spoturi montate de jur imprejur. Intrebarea mea este ce culori sa folosesc la pereti? Dar la draperii si perdele? Covor ce culoare si cat de mare. Camera are 20 m patrati. Va multumesc mult de tot.
Intrebare trimisa de un cititor din - Suceava , Suceava
vezi si firme constructii Suceava
Raspunsuri si comentarii
Va multumesc mult de tot de raspunsul rapid. Imi place foarte mult ceea ce mi-ati sfatuiti si chiar asa voi proceda.
Posteaza!
Taguri: amenajari interioare ,
Taguri: scafe, culori pereti,
Pentru ca livingul este spatios puteti sa va jucati cu nuantele si culorile in tonuri de griuri. In acest scop va recomand ca peretele din spatele canapelei sa il realizati cu stucco venetiano gri deschis perlat, care va evidentia canapeaua si va avea un impact vizual puternic. Ceilalti doi pereti alaturati, sa ii zugraviti cu un gri usor mai inchis, foarte putin, iar al patrulea perete il faceti alb, asemeni scafei cu spoturi. Draperiile pot fi:a)din material lucios gri deschis, asemeni nuantei celor doi pereti de langa cel cu stucco, prinse cu bratari negre pe timp de zi, sau b)material pretios, brocat sau tafta in nuanta canapelei cu incastratii delicate cu negru sau cu alb. In privinta covorului, va sugerez doua ovale, identice cu nuanta dominanta de gri antracit, in combinatie cu gri deschis si foarte putin, doar de accent, negru. Dimensiunile lor pot fi de 3,5 m X 4m. Avantajul ar consta in manevrarea usoara si posibilitatea de a le aseza alaturi sau in „L”. Puteti amplasa intr-un colt al camerei un lampadar cu nuante de gri si negru si/sau perne cu dimensiuni mari in tonuri de griuri(antracit, gri fier si gri deschis) care pot fi utilizate ca „fotolii joase”. Culoarea mobilierului, fiind ton de pamant, se va combina discret cu restul amenajarii.