Ce culori sa iau husa pentru canapea pentru un rezultat armonios?
Buna ziua,
Revin cu o intrebare referitoare la o camera de garsoniera de 4x4 m ,parchet fag ( deschis ) , dulap 3 usi glisante cires deschis natur (cu insertii galbui, imita modelul copacului ),usa din mijloc este cu oglinda integral ,pereti albi, am perdele crem dar par murdare, desi nu sunt, banuiesc ca nuanta e de vina,draperii rosu mac, am pus pe peretele din spatele canapelei un sticker ( floare mac ) . Dulapul e asezat in fata geamului , care are 3 m lungime, canapeaua pe peretele dintre dulap si geam ,langa canapea am un fotoliu pat cu husa negru cu alb ( patrate negre cu dungi fine albe) astfel incat spatiul din mijloc de 2/3 m este liber . As dori sa pastrez culoarea rosie in amenajare ,va rog sa imi spuneti ce culori sa iau husa pt canapea , covorul ,perdeaua , eventual ce combinatii de culori sa folosesc astfel incat sa obtin un rezultat armonios, fara a fi plictisitor. Multumesc si un an nou bun, cu articole la fel de interesante . Raluca
Intrebare trimisa de un cititor din - Sector 4 , Bucuresti
vezi si firme constructii Bucuresti
Raspunsuri si comentarii
Posteaza!
Taguri: mobilier ,
Taguri: husa canapea, amenajare garsoniera,
Pentru perdea, va sugerez varianta pe alb, din material delicat(gen organza), fie una cu un model delicat(gen panza de paianjen), dar alba. In privinta cuverturii, puteti alege un material brocat in nuanta parchetului sau in nuanta dulapului, cu discrete dungi grena sau negru. Pentru covor, va sugerez unul shaggy, cu fire ceva mai lungi, cu un model fantezist, cu dungi, figuri geometrice sau linii, in care sa se regaseasca in proportie relativ egala negru si rosu mac, iar ca nuanta de accent alb(eventual crem), foarte putin. Veti avea ca note dominante culorile deschise ale parchetului, dulapului si cuverturii; ca nuanta de contrast rosu mac, iar alb (pereti, perdea) si negru le evidentiaza pe primele.