renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

Ce culori sa zugravesc o camera mica cu mobila si parchet inchis?

Am o camera destul de mica in care am cumparat o mobila prea mare si anosta ( adica mobila alba cu putin negru cu usi glisante si un pat imens maro inchis,aproape negru).Am spus ca e imensa pt ca nu prea am cum sa o asez pt a capata mai mult spatiu...in fine in cele din urma acum singura metoda de o aseza este ca patul sa il pun pe latime pe peretele opus usii de la intrare si mobila invers:). (sper sa ma intelegeti) .....acum va rog sa imi dati o idee cu ce culori as putea vopsi camera avand in vedere ca nu e nici prea luminosa si mobila așezata aiurea doar pt a capata spatiu. aaaa parchetul e si el inchis tare usa la fel. am nevoie mare de un sfat! multumesc mult!!!

Intrebare trimisa de un cititor din - Focsani , Vrancea
vezi si firme constructii Vrancea

Raspunsuri si comentarii
Mihai U. a scris:

Pentru luminozitate va sugeram sa zugraviti camera in doua culori: galben pai si orange, doi cu doi pereti sau unul si trei. Perdeaua daca este alba, din material delicat, in falduri bogate, va oferi luminozitate. Incercati sa puneti in fata patului un covoras mic, multicolor, cu fire lungi. Pe unul dintre pereti (eventual cel pe care este patul), asezati un tablou cu rama neagra ce reprezinta un aspect de natura dar in perspectiva: mare in amurg, luminis de padure, etc. Aceasta va spori senzatia de amplitudine, iar culoarea ramei va evidentia culoarea peretilor. Amplasati doua-trei perne decorative in culori vii: rosu(mac), verde(mar), ciclame, galben soare, etc. Ele vor inveseli spatiul. Aceste culori este bine sa se regaseasca si in culorile covorului multicolor la care am facut referire mai sus.

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri: amenajari interioare ,

Taguri:    mobila alb-negru,    amenajare dormitor,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro