Ce culori se asorteaza cu wenge?
Ce culori se potrivesc la wenge? In sufragerie am parchet wenge si mobila tot wenge cu usi crem - bej,covor mare oval tot cu crem bej wenge dar si visiniu(forme geometrice). Daca am luat draperie visinie si perdea ivoire am gresit? Canapeaua ce culoare merge,dar peretii? In bucatarie ce pata de culoare sa adaug daca aceasta comunica cu holul tot wenge fiind parchetul si mobilierul? Multumesc
Intrebare trimisa de un cititor din - Zalau , Salaj
vezi si firme constructii Salaj
Raspunsuri si comentarii
La noi puteti gasi o gama mare de sine aluminiu pentru perdele si draperii.Dispunem de o gama de pana la 11 culori de sina aluminiu,de la alb pana la imitatie lemn.Sine simple,duble si triple ce pot fi actionate cu snur.Sinele au console de prindere pe perete sau tavan. Accesati STORURI-SINE.RO aici gasiti tot ce inseamna sistem de prindere pentru perdea si draperie.ARTAMIS STOR ,unic importator in Romania !!!
Posteaza!
Taguri: design interior , culori ,
Taguri: wenge, asortare culori,
Nu ati gresit cu perdeaua si cu draperia. Nuante inchise din incapere, respectiv wenge si visiniu, trebuie echilibrate coloristic prin zugravirea peretilor in nuante deschise. In acest caz, in sufragerie puteti zugravi toti peretii cu crem, sau: doi pereti crem si doi pereti bej sau doi pereti roz somon (un roz foarte, foarte dulce) si alb. Daca veti face doi cu doi pereti, incercati ca nuanta mai deschisa sa fie peretele cu geamul, astfel incat sa se evidentieze prin comparatie cu draperia. Pentru canapea ar fi bine sa va orientati spre o nuanta deschisa: crem, bej sau capuccino, cu tapiterie din piele ecologica daca doriti sa imprimati interiorului un stil modern, sau tapiterie uni din stofa, intr-una din nuantele precizate. Puteti adauga perne decorative in combinatiile cromatice: fond negru+elemente decorative crem/bej; fond grena+elemente decorative crem/bej/alb. Pentru bucatarie o pata de culoare poate fi in nuanta de verde, oricare dintre tonurile cromatice: verde mar, verde iarba, vernil.