renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

Ce culori se asorteaza la parchetul wenge?

Buna ziua, La mobila din poza atasata, daca am parchet wenge ce culori se asorteaza (pereti, perdea, covor, tablouri)? pentru tabloul din poza cum trebuie ales totul sa mearga cu mobila? Multumesc

Intrebare trimisa de un cititor din - Ploiesti , Prahova
vezi si firme constructii Prahova

poza 1 poza 2 poza 3

Raspunsuri si comentarii
Elena V. a scris:

Peretii ii puteti zugravi in doua nuante, doi cu doi pereti opusi sau alaturati folosind combinatiile: crem+portocaliu cald; galben pai+portocaliu (nuanta mai deschisa); galben intens +alb sau pe toti peretii galben soare (mai intens); portocaliu cald. In privinta perdelei puteti alege alb sau crem uni, din material delicat, sa cada in falduri ample (cumparati material o data si jumatate latimea ferestrei). Draperiile pot fi din material opac lucios uni: galben cald, ivory, crem sau material brocat fondul crem si incastratiile modelului cu: alb, maro inchis sau negru; bratarile de prindere a draperiei pe timp de zi, indiferent de culoarea acesteia sa fie negre sau wenge. Covorul poate fi ales in stil modern, combinatii de linii, model fantezist cu nuanta dominanta de ocru sau maro deschis si culori de accent: maro inchis, alb coliliu(alb murdar) sau alb, galben sau portocaliu si negru. Pentru tablou va sugerez fie un tablou modern, format din 2-3 parti cu rama subtire neagra, fie un tablou mare cu rama neagra. Aspectul din tablou poate fi: vaza de flori de camp sau floarea soarelui; apus de soare pe mare; aspect de toamna in natura(nu portrete!)

georgiana a scris:

Multumesc pt sfaturi,dar vroiam sa stiu totusi daca tablul din poza atasata sub cea cu mobila merge in sufragerie..eu as merge pe portocaliu.pot face doar peretele din spatele mobilei in culoarea portocaliu cald? restul sa fie crem bej..

Elena V. a scris:

Da, si aceasta este o alegere buna. Este important sa realizati armonia de culori si sa va placa dvs.

Mihaiela a scris:

Buna ziua! De curand am renovat casa si am ales parchet wenge si o nuanta pentru pereti de un crem deschis spre galben. Tavanul am preferat sa ramana alb. Ce culoare as putea sa aleg pentru draperii, perdele si canapea in living care sa se combine intr.o armonie placuta? Avem destul de multe ferestre... Pentru dormitor am aceleasi nuante...alta combinatie diferita fata de living in ce priveste mobila si draperia ce as putea face?

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri: mobila ,

Taguri:    wenge,    parchet laminat,    asortare culori,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro