renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

Ce draperii as putea sa adaug intr-un living rosu cu negru?

Intrebare: In living am 2 canapele negre si una in combinatie rosu-negru,2 covoare negru si rosu. ce culoare de draperii as putea sa pun la aceasta combinatie? multumesc

Intrebare trimisa de un cititor din - Sector 3 , Bucuresti
vezi si firme constructii Bucuresti

Raspunsuri si comentarii
Mihai U. a scris:

Pentru a nu deveni obositoare vizual combinatia cromatica negru si rosu, cred ca ar fi bine sa alegeti draperii din material lucios ivory sau galben pai. Aceste doua nuante calde, oricare dintre ele, se combina perfect cu designul realizat pana acum.

Mihaela Tudor a scris:

Buna ziua,
In calitate de consilier in cadrul unei companii de decoratiuni interioare (perdele si draperii, in principiu), vreau sa va propun urmatoarele combbinatii.

Daca aveti o pardoseala deschisa la culoare si pereti in acelasi ton, atunci va recomand, pentru draperie, o combinatie de alb cu gri, mai ales daca aveti si accesorii metalice (capete de galerie, corpuri de iluminat, etc.)

Daca pardoseala are o culoare calda (stejar spre bej), atunci puteti opta si pentru bej, pe langa gri.
In principiu, aveti nevoie de culori care sa diminueze intensitatea culorilor deja existente (negru si rosu), si de aceea va recomand alb/bej si gri.

Daca sunteti in Bucuresti, va asteptam la showroom-ul nostru pentru a va arata cateva mostre de draperii care vi s-ar potrivi.

O zi buna.

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri: amenajari interioare ,

Taguri:    canapea neagra,    living rosu cu negru,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro