renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

Ce fel de termoizolatie recomandati pentru o casa cu placa de beton intre etaje?

Buna seara. Am o casa p+m construita "la gri". Placa de beton armat intre P si M. Grinzi de lemn intre m si pod. in anumite zone acoperisul este si tavan ( vezi dormitor, hol , casa scarii, baie...). Ce fel de termoizolatie recomandati? Oncalzirea eeste in pardoseala si la p si la m. Multumesc

Intrebare trimisa de un cititor din - Brasov , Brasov
vezi si firme constructii Brasov

Raspunsuri si comentarii
Ionut a scris:

eu am casa izolata cu polistiren cu grosimea de 10 cm, cam asta este grosimea recomandata. Eu mi-am procurat toate materialele de la Adeplast, toti mi-au zis ca este foarte bine ca materialele sa fie compatibile intre. Am gasit la ei pe site un calculator de termosistem care indica toate materialele necesare si cantitatile.

Loredana moise a scris:

Buna seara eu am p+m am izolat toata cladire sh renovat cu o echipa recomandata de o prietena de familie am fost foarte multumiti de ei sunt super baieti sh efectueaza calitate sh sunt foarte parolisti daca va ajuta uitati nr de contact alex frunza se numeste domnul 0761511488

Georgica a scris:

ce termosistem pe baza de polistiren recomandati? grosimea si firma

Mehedintiu a scris:

Cel mai utilizat este polistirenul expandat EPS 80 de 10 cm. Eu am lucrat cu Adeplast, m-am folosit si de calculatorul lor ca sa aflu materialele si cantitatile

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro