renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

Ce imi recomandati: bca macon, celco sau ytong pastrand raportul eficienta - pret?

Buna ziua, ce imi recomandati: bca macon, celco sau ytong pastrand raportul eficienta termica -pret? Este eficient ca la peretii exteriori pe interior ,in spatele placilor de rigips sa montez folie termoizolanta reflectorizanta ,gen reflectix isocell sau altele ? La o casa doar din parter facuta din boltari de beton izolata la exterior placi din fibre de lemn ,grosime 10-15 cm si pe interior cu acea folie reflectorizanta,procedez corect? Cu aceasta modalitate de izolare ,mai conteaza mult daca casa e construita din boltari de beton sau bca? Cu stima

Intrebare trimisa de un cititor din - Baia Mare , Maramures
vezi si firme constructii Maramures

Raspunsuri si comentarii
fizesan virgil a scris:

Categoric ytong.sunati un reprezentant ytong pentru zona dumneavoastra si pe exterior folositi ytong a+ si oblgati proiectantul sa citrasca documentatia.stilpide beton ii izolati cu multipor.

Marian a scris:

Buna ziua,

Eu am tot auzit in ultima vreme de case facute din tot felul de BCA-uri. Nu inteleg de ce se renunta la caramida sau la lemn. Ce avantaje are in plus acest BCA?

alex a scris:

M-am documentat ceva inainte, adica am fost inclusiv in vizita la fabrici :))
Am decis sa folosesc MegatermPlus 30 cm, de la CELCO. Am avut de gandit mai mult intre Standard si MegatermPlus, dar am decis ca vreau o termizolare super buna. Peste el am pus Izomineral de 20 cm, care e tot de la CELCO. Am rezistenta termica a zidului acum de 5.32 m2K/W - adica peste 4. :D

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri: izolatie ,

Taguri:    bca,    izolatie interioara,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro