renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

Ce model de tapet imi recomandati pentru peretele din spatele mobilei de living?

La o mobila culoarea larice cu crem deschis, canapea nuanta asemanatoare cu mobila + perne maro, covor maro + inca 2 culori asemanatoare cu cele ale mobilei - cu model patrat, perdea cu model patrat - ce model de tapet imi recomandati pentru peretele din spatele mobilei. Camera e zugravita in alb, iar din aceasta cauza da senzatia ca ii lipseste ceva. Nu prea mai avem cum sa schimbam culoarea in viitorul apropiat, de aceea as imbunatati aspectul cu tapet. Sa aleg ceva model cu patrate sau ce altceva ar merge? Multumesc

Intrebare trimisa de un cititor din - Brasov , Brasov
vezi si firme constructii Brasov

Raspunsuri si comentarii
Elena V. a scris:

Daca in interior predomina nuantele de pamant (bej, maro, crem) va sugerez sa alegeti un tapet delicat, din matase, care va avea un impact vizual placut. Nuanta dominanta a acestuia poate fi caramiziu, castaniu sau ocru pentru combinarea cromatica placuta din interior. Modelul ales, exclus patrate ! Poate fi cu dungi verticale delicate (maro, crem si argintiu; maro inchis si bej) sau un model cu linii fanteziste, floricele mici, delicate pe intreaga suprafata, in nuante de argintiu pentru fondul caramiziu sau castaniu, maro sau bej pentru fondul ocru.

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri: amenajari interioare ,

Taguri:    tapet,    modele,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro