renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

Ce model de tapet sa aleg pentru peretele cu canapeaua alba?

Buna ziua! As avea si eu nevoie de un sfat in ceea ce priveste livingul meu. are 17 mp,cand intri in camera ,pe peretele din fata este canapeaua alba,in stanga peretele este plin cu mobila cires, in dreapta geamuri si o alta usa care da in balcon,iar fata in fata cu canapeaua este o comoda tot cires plus un tv pe perete. Covorul este dreptunghi culoare alba cu cateva insertii de matase mov deschis .... nu prea se sesiseaza. Pe peretele cu canapeaua alba as dori sa pun un tapet plus un tablou care are rama gri si in acelasi timp as dori sa pun si niste draperii(acum am perdea bordaux). Mi-ati fi de mare ajutor cu un sfat! Va multumesc anticipat!

Intrebare trimisa de un cititor din - constanta , Constanta
vezi si firme constructii Constanta

Raspunsuri si comentarii
Alexandra a scris:

Deoarece aveti spatiul generos, va sugerez sa alegeti un tapet de matase, fondul poate fi gri fier, iar ca elemente decorative pot fi: linii verticale in nuante de gri inchis, gri plumb, argintiu sau alb si negru; linii sinuoase, figuri geometrice pline sau goale, in nuantele de mai sus. Pentru peretele in fata caruia aveti comoda, puteti amplasa un tablou mai mare, cu rama neagra, care sa reprezinte flori (preferabil ar fi buchet de liliac sau alte flori care sa aiba si nuanta mov, lila sau bordo). In privinta draperiei puteti opta pentru un material uni matase in nuante de lila sau gri soarece. O alta varianta pentru draperie ar putea fi un material brocat pe fond lila cu elemente decorative: dungi, linii, cel mult frunze (nu flori!) in nuante de alb, negru sau gri inchis. Bratarile de prindere pot fi negre, indiferent de tipul de material ales. Nu amplasati pe acelasi perete tapetul si tabloul! Negrul in doze mici in orice incapere amplifica celelalte culori existente si personalizeaza interiorul.

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri:    living,    tapet,    canapea,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro