renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

Ce model de tapet sa folosesc pt decorarea sufrageriei si a dormitorului?

Buna ziua! V-as fi recunoscatoare daca mi-ati sugera ce model de tapet sa folosesc pt decorarea sufrageriei si a dormitorului. In ambele camere mobila este wenge iar culoarea peretilor alba, perdeaua in sufragerie alba cu niste flori mari gri metalizat iar covorul cu print oriental cum erau inainte cele rosii, dar acesta are tonuri de gri si alb. Mobila in sufragerie consta in biblioteca suspendata cu 2 etajere pt carti iar intr-o parte un cub + partea de jos. Pe peretele vis a vis de biblioteca se afla set de canapea + fotolii culoare negru cu gri. Intrand in camera biblioteca este pe stanga, canapeua pe dreapta iar in fata perdeaua pe tot peretele. Care perete merita sa fie decorat cu tapet, model, culoare? Mentionez ca la biblioteca cubul este de culoarea vaniliei, crem si usile din partea de jos a bibliotecii. La dormitor am asa: perete fata fereastra pozitionata cumva mai spre stanga, in stanga pe tot peretele un dresing mare iar in dreapta patul cu 2 noptiere, capul patului fiind lipit de perete. Repet mobila wenge toata de data asta aici, patul fiind din piele ecologica. Perdeaua si covoarele nu conteaza aici deoarece le pot schimba in fct de parerea pe care mi-o dati asupra tapetului. Va multumesc anticipat ca ne dati o mana de ajutor profesionista in amenajare!!!

Intrebare trimisa de un cititor din - Slobozia , Ialomita
vezi si firme constructii Ialomita

Raspunsuri si comentarii
Elena V. a scris:

Tapetul ar fi bine sa il montati pe peretele din spatele canapelei. Ca model, este exclus cel cu imprimeu floral (aveti flori pe perdea). Un tapet cu dungi verticale cu latimi diferite in tonuri de gri fier, gri cositor oxidat(o nuanta de gri deschis), argintiu, si foarte delicate dungi subtiri un gri inchis sau negru. Nuanta de crem vanilie o puteti accesoriza cu 2-3 perne decorative in aceeasi nuanta asezate pe canapea. Pentru dormitor puteti amenaja o atmosfera calda, familiala, folosind tapet cu matase. Fondul acestuia poate fi bej, crem sau frez cu un model decorativ cu cercuri sau rotunduri gri deschis si/sau argintiu; cafea cu lapte si/sau maro castana dispuse pe toata suprafata acestuia, in mode egal. Amplasarea acestuia il puteti face pe peretele din dreapta, in spatele laturii lungi a patului. Formele rotunde sau ovale se potrivesc in dormitoare-cercul fiind semnul unirii, al increderii, al stabilitatii. Daca imi permiteti cateva idei pentru celelalte accesorii: perdele delicate albe, cu dantelarie fina, draperii ivory din material lucios (bratarile de prindere pe timp de zi negre) si un covor rotund sau oval cu un model delicat din forme rotunde sau linii ondulate in nuantele: bej dominant+alb+negru doar de accent; gri foarte deschis fondul+ negru+alb+alb coliliu(alb murdar-foarte putin).

paul s a scris:

salut! tapetul se alege in functie de luminozitatea incaperii respective, respectiv tapete deschis la culoare pt spatii slab luminate,si inchis la culoare pt cele puternic luminate.Ca material puteti opta pt orice material(matase,cauciucat,s.a)in functie de buget.

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri: amenajari interioare ,

Taguri:    model tapet,    mobila wenge,    idei creative,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro