Ce parchet se potriveste cu usi si ferestre culoarea wenge?
buna ziua,
Renovez apartamentul, nu este f mare, am usi interior nuante wenge mai inchis, nu stiu ce parchet se potriveste cu nuanta usilor. mobila living va fi tot spre wenge, canapeaua/ coltarul din living inca nu stiu, as vrea sa ii dau si o pata de culoare.
multumesc!
Intrebare trimisa de un cititor din - Cluj-Napoca , Cluj
vezi si firme constructii Cluj
Raspunsuri si comentarii
Linkuri sponsorizate
Posteaza!
Taguri: renovare apartament ,
Taguri: mobila wenge, nuante parchet laminat,
Daca tocaria si mobila vor fi wenge, atunci ar fi bine sa va orientati spre o nuanta de bej, crem pentru coltar. Sunt mai multe variante de culori in aceasta gama pentru coltare tapitate cu piele ecologica. Daca preferati tapiteria din stofa, e posibil sa gasiti o nuanta de grena uni sau cu modele mici cu negru. Pentru parchet va sugerez o nuanta de cires daca coltarul este bej sau crem, iar daca alegeti coltar grena, puteti opta pentru o nuanta de stejar. In privinta covorului, cred ca pentru varianta coltarului crem/ bej sa alegeti o combinatie de alb, negru si crem. In cazul coltarului grena, puteti alege un covor cu alb, negru si grena. Culorile dominante din incapere vor fi date de tocurile ferestrelor si a mobilei, iar a doua nuanta dominanta va fi cea a parchetului. Pentru zugraveala va sugerez doi pereti crem si doi alb in contrast, sau trei crem si unul alb.