renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

Ce parchet se potriveste cu usi si ferestre culoarea wenge?

buna ziua, Renovez apartamentul, nu este f mare, am usi interior nuante wenge mai inchis, nu stiu ce parchet se potriveste cu nuanta usilor. mobila living va fi tot spre wenge, canapeaua/ coltarul din living inca nu stiu, as vrea sa ii dau si o pata de culoare. multumesc!

Intrebare trimisa de un cititor din - Cluj-Napoca , Cluj
vezi si firme constructii Cluj

Raspunsuri si comentarii
Vali a scris:

Daca tocaria si mobila vor fi wenge, atunci ar fi bine sa va orientati spre o nuanta de bej, crem pentru coltar. Sunt mai multe variante de culori in aceasta gama pentru coltare tapitate cu piele ecologica. Daca preferati tapiteria din stofa, e posibil sa gasiti o nuanta de grena uni sau cu modele mici cu negru. Pentru parchet va sugerez o nuanta de cires daca coltarul este bej sau crem, iar daca alegeti coltar grena, puteti opta pentru o nuanta de stejar. In privinta covorului, cred ca pentru varianta coltarului crem/ bej sa alegeti o combinatie de alb, negru si crem. In cazul coltarului grena, puteti alege un covor cu alb, negru si grena. Culorile dominante din incapere vor fi date de tocurile ferestrelor si a mobilei, iar a doua nuanta dominanta va fi cea a parchetului. Pentru zugraveala va sugerez doi pereti crem si doi alb in contrast, sau trei crem si unul alb.

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri: renovare apartament ,

Taguri:    mobila wenge,    nuante parchet laminat,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro