renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

Ce pata de culoare pot adauga in acest living alb cu negru si perete cu fototapet

Buna ziua! Am un living dreptunghiular cu o lungime de 9 m si o latime de 3,8m. As dori sa vin cu o pata de culoare. L-am amenajat in alb si negru.Am incercat sa-l delimitez,intr-o parte este canapeaua, masuta de cafea si mobila iar in partea opusa se afla masa de dining. Iubesc florile dar mi-e foarte greu sa le incadrez in peisaj..din acest motiv pe peretele din spatele mesei de dining am pus un fototapet tip cascada gandindu-ma ca astfel as putea sa fac legatura cu florile ce le detin, dar cred ca a fost o alegere proasta. Va atasez cateva poze pentru a intelege mai bine..eu vroiam sa obtin un living modern dar cred ca am dat gres..peretele din spatele canapelei este gol(alb ca toata incaperea) as vrea ceva niste idei ,masa de dinig parca arata foarte urat...va atasez poze cu toata incaperea ca sa intelegeti.Multumesc frumos

Intrebare trimisa de un cititor din - Oradea , Bihor
vezi si firme constructii Bihor

poza 1

Raspunsuri si comentarii
Elena V. a scris:

Livingul dvs. este personalizat si combina elegant modernul cu natura. Pentru a continua amenajarea in acelasi stil, va sugerez sa adaugati ca pata de culoare rosu sange si portocaliu intens. Se poate regasi in cateva perne decorative in cele doua culori amplasate pe canapea; 2-3 elemente decorative in aceste culori amplasate pe raftul de deasupra televizorului si/sau pe masuta de cafea; un lampadar amplasat in stanga canapelei cu abajurul rosu sau portocaliu cu elemente decorative cu alb, negru, verde mar sau rosu (daca este fond portocaliu) si portocaliu (daca fondul este rosu sange). Pe peretele din spatele canapelei puteti amplasa un tablou modern cu rama subtire si neagra, format din 3 parti, cu imagine fantezista in care sa se regaseasca portocaliu si/sau rosu sange dominante. Sau, daca doriti, faceti un joc de rame mici si negre (asezate vertical/orizontal sau/si oblic) iar in interior cu aspecte din natura si flori(mari) in nuante de rosu si portocaliu: floarea soarelui; trandafir; etc. Puteti schimba fata de masa din dining cu una ce are elemente decorative rosu sange sau rosu si portocaliu; cu una portocalie sau rosie uni.

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri: design interior , tapet ,

Taguri:    alb,    tapet,    amenajare living,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro