renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

Ce perdea si draperie se potrivesc pentru un dormitor oranj deschis?

Buna ziua, Va rog sa-mi dati un sfat in alegerea perdelei si draperiei pentru un dormitor oranj deschis mobilier nuc fano,usa nuc havana, parchet stejar.Ce covor s-ar asorta? Va multumesc!

Intrebare trimisa de un cititor din - Sector 4 , Bucuresti
vezi si firme constructii Bucuresti

Raspunsuri si comentarii
Vali a scris:

Sunt culori si nuante calde, ce permit o amenajare interioara delicata. Pentru perdea va puteti orienta spre o nuanta de crem, alb coliliu sau galben pal. Draperiile pot avea nuanta parchetului, dar cred ca ar fi elegante cele din matase, uni sau cu insertii fine de alb, crem sau bej. Pentru o nota distinsa in interior, este bine sa va orientati spre materiale vaporoase, translucide in alegerea draperiilor. Designul interior este completat cu succes nu numai de culoarea draperiei, ci si de tesatura, textura acesteia. Draperia are rol functional, de protectie impotriva luminii si a privirilor indiscrete, dar si rol decorativ.Covorul poate avea o combinatie de cel mult trei nuante, doua dintre ele sau cel putin una sa se regaseasca in nuanta mobilierului sau/ si a usii interioare.

Mariana a scris:

Buna seara . Va rog sa imi dati un sfat in alegerea draperiilor pentru un dormitor: peretii sunt albi, mobilierul noce italiano cu stejar pastel, iar parchetul- un stejar deschis. Perdelele sunt de voal alb si as dori niste draperii in contrast cu mobila si peretii;sa reprezinte o pata de culoare . Mutumesc

Daniel a scris:

Cred ca langa aceste culori s-ar potrivi draperii galben auriu din matase sau turcoaz, tot din matase. Ar fi bine sa gasesti si un obiect decorativ( veioza, lampadar, cutie de bijuterii, etc.) in culoarea draperiilor pentru a realiza un echilibru coloristic.

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri: amenajari interioare ,

Taguri:    perdele si draperii,    covor,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro