renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

Ce perne decorative sa aleg pentru un coltar din piele de culoare crem modern?

In living am un coltar din piele de culoare crem, modern ( cu locul pentru sezut mai lat, si spatarul nu foarte inalt). Toata mobila din living e de culoare alba (doua vitrine, un dulapior, masuta de cafea) stil shabby chic. As vrea sa va intreb ce fel de perne decorative as putea aseza pe coltar, (material si culoare) si ce fel de perdele, astfel incat sa se potriveasca cu mobila, avand in vedere ca, coltarul e modern si mobila shabby. Zugraveala e in alb iar usa si ferestrele sunt albe. Mentionez faptul ca nu ma prea incanta motivele florale, prea romantice. Va multumesc.

Intrebare trimisa de un cititor din - Hunedoara , Hunedoara
vezi si firme constructii Hunedoara

Raspunsuri si comentarii
Elena V. a scris:

Coltarul, chiar daca este in stil modern, adauga personalitate interiorului. Va sugerez sa alegeti o culoare de accent ce poate fi: violet, lila, rosu corai, albastru paun sau verde marin. Puteti amplasa pe coltar perne uni cu una dintre nuantele precizate sau puteti face combinatie intre mov si lila. Puteti alege ca textura a materialului satinul. In privinta perdelei, va sugerez sa alegeti una alba, uni, cu falduri ample din material delicat, gen organza sau voal; cumparati ca latime cel putin o data si jumatate latimea ferestrei. Din loc in loc, puteti prinde pe perdea fundite mici, realizate din fasii inguste (1,5-2 cm) de material de satin asemeni pernelor de pe coltar. Pe dulapior puteti aseza o vaza de flori sau o lumanare decorativa in nuanta pernelor sau in combinatie cu auriu/argintiu.

Carmen a scris:

Cred ca dintre culorile sugerate voi alege rosu corai. Va multumesc pentru raspuns!

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri: decoratiuni interioare ,

Taguri:    alb,    canapea din piele,    perne decorative,    modern,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro