renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

Ce pigmenti si ce cantitate trebuie sa folosesc pentru a obtine lavabila rosu in

Va rog sa imi spuneti cum pot obtine culoarea rosu mai inchis in lavabil? Ce pigmenti si ce cantitate trebuie sa iau si sa pun in vopseaua de 5L? Va multumesc

Intrebare trimisa de un cititor din - Ploiesti , Prahova
vezi si firme constructii Prahova

Raspunsuri si comentarii
Elena V. a scris:

Pigmentii concentrati pentru vopsea lavabila se comercializeaza in tuburi de 30ml sau 180ml. Pentru ca este concentrat, iar cantitatea de vopsea nu este foarte mare, va recomand sa luati un tub de 30ml de pigment negru. Daca doriti sa inchideti nuanta de rosu, agitati bine flaconul cu pigment si adaugati doar jumatate din el in intreaga cantitate de lavabil. Amestecati energic pana cand se omogenizeaza nuanta. Daca mestecati mecanic, este suficient 3-4 minute; daca amestecati manual, timpul va fi mai mare. Lasati intregul amestec de lavabila sa se odihneasca 10 minute, dupa care aplicati lavabila pe o suprafata mai putin vizibila, 10X10cm si lasati sa se usuce. Dupa uscarea completa, vedeti daca ati obtinut nuanta dorita; in caz contrar, mai adaugati putin pigment si repetati operatia pana ajungeti la culoarea potrivita. Nu uitati! Intregul amestec se prepara deodata! Inainte de aplicare dati peretii cu un strat de amorsa!

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri: finisaje interioare ,

Taguri:    obtinere culori,    pigment,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro