renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

Ce remediu pot aplica la o faianta umflata?

Ce remediu pot aplica la o faianta umflata. Este noua a fost pusa prin august si acum cu gerul sau ninsoare a facut asa ca o burta la mijloc. Va rog sfaturi si idei despre cum sa o repar eu sau un meserias.

Intrebare trimisa de un cititor din - Craiova , Dolj
vezi si firme constructii Dolj

Raspunsuri si comentarii
ANGEL ADRIAN EFTIMIE a scris:

Buna ziua

Din pacate pentru dumneavoastra acea faianta a fost lipita cu un adeziv prost si s-a dezlipit. Ca si remediere nu exista decat UNA...o dati jos, recuperati ce se poate recupera si o remontati cu un adeziv flexibil profesional dar nu inainte de a fi bine informat. Daca este un zid exterior (si aia banuiesc) la o casa fara izolatie termica este obligatorie si dubla palmare cu adeziv.
Pentru mai multe informatii nu ezitati sa ma contactati.

Cu stima
Angel Adrian Eftimie

Alexandru, perodicom a scris:

NU se poate repara, asa cum si colegul meu spunea, doar poate fi recuperata cu atentie.
Cauzele umflarii pot fi mai multe, eu cred ca a patruns umezeala, sau consens.su in urma repetabilitatii inghet dezghet s-a desprins....
Cred ca suportul pe care a fost montata faianta nu a fost corespunzator.
Remedii.... stabilirea cauzelor, si apoi o decizie....dar la primavara.

Elena V. a scris:

Puteti dezlipi placile de faianta in totalitate, fara grija recuperarii acestora, deoarece daca le aplicati iar nu vor face priza corespunzatoare unei placi noi. Decopertati zona pana la zid, astfel incat sa eliminati eventualii spori de mucegai. Dupa aceasta operatie, aplicati o data sau de doua ori solutie antimucegai din comert. Lasati sa se usuce foarte bine. Desi este frig, peretele are vreme sa se usuce pentru a face priza cu materialul cu care veti aplica noua faianta. Priviti lucrarea ca pe o innoire a camerei! Alegeti faianta placi mari, dati o alta infatisare incaperii si veti fi multumit la final!

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri: faianta , meserias ,

Taguri:    zidarie,    faianta,    sfaturi,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro