renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

Ce sa pun intre un zid de BCA si un zid de caramida?

Buna ziua, Dupa cum se vede in fotografie, urmeaza sa construiesc o casa de bca care va veni \"lipita\" de o baie exterioara facuta din caramida rosie. Intrebarea mea este: intre zidul casei de bca si zidul baii de caramida sa pun doar tencuiala ori sa pun mai intai un strat de polistiren expandat lipit de caramida? Multumesc

Intrebare trimisa de un cititor din - Brasov , Brasov
vezi si firme constructii Brasov

poza 1

Raspunsuri si comentarii
Elena V. a scris:

Fiind vorba despre alipirea unor zidarii distincte, ar fi potrivit sa �acoperiti golul� prin aplicarea de bucati de BCA intretesute (chiar daca este migaloasa lucrarea), folosind mortar de zidarie bca predozat, nu ceresit. Constructia va fi durabila, nu exista posibilitatea de aparitie in timp a umiditatii sau mucegaiului.

catalin a scris:

Ati putea sa-mi spuneti ce se intelege prin bucati de BCA intretesute, asa cum ni-ati recomandat? Si ce este mortarul de zidarie bca predozat?

Multumesc mult.

catalin a scris:

In plus, am uitat sa mentionez ca zidul de BCA ce urmeaza sa fie ridicat va venii chiar lipit de zidul de caramida al celeilalte cladiri. In acest caz cum se face alipirea? Mai sunt necesare bucatile intretesute de BCA?
Multumesc mult

Elena V. a scris:

Daca zidul ce urmeaza a fi ridicat se alipeste perfect de cel din caramida, nu mai este necesara completarea cu bucatile de BCA. Alipirea se poate face cu un strat de mortar aplicat intre caramida existent si BCA-ul ce urmeaza a fi folosit, pe masura ca inainteaza constructia pe verticala.

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri: constructie casa ,

Taguri:    casa din bca,    polistiren expandat,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro