renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

Ce sapa autonivelanta pot folosi fara a afecta lemnul din podea?

La etaj am podul de lemn. Pentru a pune parchet trebuie sa indrept cu ceva. Ce sapa autonivelanta pot folosi fara a afecta lemnul din podea?

Intrebare trimisa de un cititor din - Siria , Arad
vezi si firme constructii Arad

Raspunsuri si comentarii
Mihai R. a scris:

Sapa autonivelanta se aplica in stare uda, iar apa se va infiltra pe podeaua de lemn. O alta problema legata de sapa este cea a rezistentei fundatiei la aplicarea unei zone cu greutate mai mare ce se sprijina pe pereti. In cazul dvs, va sugerez alte variante de materiale: se gasesc in comert, la magazine cu materiale de constructie, placi din deseuri de lemn presat, cu dimensiunile de 80X80cm sau 60X60cm. Amplasati asemenea placi pe podeaua din lemn, iar peste ea un strat de polistiren extrudat de 3mm. Astfel veti obtine o suprafata neteda, pe care se poate amplasa parchetul laminat. Daca in unele locuri podeaua este lasata, puneti 2 placi pentru a ridica zona respectiva sau doua straturi de polistiren, dupa caz. Eu am realizat o lucrare asemenatoare la casa parintilor mei si a iesit o lucrare pe cinste!

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri: sapa autonivelanta ,

Taguri:    sapa autonivelanta,    podea de lemn,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro