renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

Ce solutie pot turna intre gresie si cutia de plastic a scurgerii de la wc ?

Am inundat vecinul de sub mine! Istoria a inceput in 2003 cand am schimbat prima oara scurgerea "veche" cu una noua din plastic cu 2 intrari orizontale si iesirea verticala. Dupa ceva vreme si zeci de reclamatii, si cateva tuburi diferite de silicon indesat intre gresie si cutia de plastic am hotarat sa schimb iar scurgerea, dar dupa cateva luni iar a aparut scurgerea. Am hotarat sa schimb periodic siliconul din rost, dar acum am inundat vecinul si mai rau! Exista vreo solutie pt "turnat" in spatiul de 3-5 mm dintre gresie si cutia de plastic a scurgerii?(doar smoala nu am turnat, in rest de toate: lapte de ciment alb, negru, chit de rosturi, siliconi de toate felurile: universale, sanitare, antimucegai, aqua block). Multumesc

Intrebare trimisa de un cititor din - Sfantu Gheorghe , Covasna
vezi si firme constructii Covasna

Raspunsuri si comentarii
marian a scris:

cum ajunge apa intre plastic si gresie. trebuie sa eliminati problema asta mai intai.stima

C-tin Cristian a scris:

Buna ziua.Sicer va spun ca va trebui sa refaceti ceea ce ati schimbat.Cine va facut instalatia cea noua de scurgere,nu a dimensionat-o cum trebuie( este subdimensionata ).Puteti turna dvs. orice doriti.Este de ajuns si doar sa fie putin agatata garnitura de etansare.Asa se intampla cand faceti cu personal care nu va poate prezenta garantie.Va costa de 3 ori mai multi bani decat daca ati fi facut cu cineva autorizat ( firma sau pfa ).

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri: Instalatii sanitare ,

Taguri:    inundatie,    instalatii sanitare baie,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro