renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

Ce solutii de izolare exista pentru o casa de paianta?

Buna ziua...locuiesc intr-o casa de chirpici. Problema e ca peretii sunt uzi la baza si apare si mucegaiul. Probabil casa nu are fundatie, e prost facuta sau e prea mica si trage umezeala din pamant...probabil. Imi puteti spune ce solutii ar fi? Izolatie exterioara sau interioara? Sapaturile si lucrul la fundatie nu sunt posibile, atat financiar cat si din lipsa de spatiu...Multumesc frumos de raspuns anticipat.

Intrebare trimisa de un cititor din - Sfantu Gheorghe , Covasna
vezi si firme constructii Covasna

Raspunsuri si comentarii
Angela N. a scris:

In acest caz, trebuie sa incercati o izolare interioara cu placi de rigips. Pentru pardoseala puteti aplica o sapa autonivelanta peste care puneti polistiren extrudat 3-5mm si aplicati peste el parchet laminat. In exterior nu incercati sa aplicati nimic, deoarece veti avea probleme cu mucegaiul in interior. Paianta(chirpicii) sunt bun izolator termic. In privinta umezelii de la baza, daca nu aveti posibilitatea de lucrari la fundatie, poate sapati santuri de drenaj cu scopul eliminarii apei care produce umezeala. Luati legatura cu un constructor in acest scop.

Gindac Ioana a scris:

Buna ziua, as dori si eu sa izolez o camera din ceamur, cu rigips, dar nu as vrea sa folosesc cadre metalice sa nu.mi manance din camera, pereti nu sun drepti, sunt lipiti cu scandurica de lemn.

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri: hidroizolatie ,

Taguri:    casa veche,    umezeala,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro