Ce tapet imi recomandati in bucatarie, pe peretele cu masa?
Buna seara.
Bucataria mea este pe lung, pe o parte mobila si pe celalat perete masa. Ce model de tapet mi-ati recomanda pentru peretele cu masa, in conditiile in care mobila este jos culoare cafelei cu putin lapte si sus bej nisipiu iar masa cu scaunele sunt portocalii. As dori ceva de efect dar care sa nu incarce . Multumesc
Intrebare trimisa de un cititor din - Brasov , Brasov
vezi si firme constructii Brasov
Raspunsuri si comentarii
Daca aveti faianta, mobila sau pardoseala cu model floral alegeti un tapet cat mai simplu sau cu dungi. Daca nu mai aveti alte modele decorative nici nu sunteti limitata la un decor: puteti alege dungi, flori, modele geometrice.
Ar fi fost interesant sa stim ce faianta aveti in zona corpurilor de mobilier pentru a va recomanda exact gama de culori potrivita. Personal, as alege ca portocaliul sa se regaseasca in modelul tapetului pentru ca ar evidentia masa si scaunele. O planta decorativa ar imbogati aspectul vesel al incaperii. Ca ultim sfat, va recomand sa alegeti tapet din vinil pentru ca rezista excelent in zonele de trafic si umiditate.
Posteaza!
Taguri: amenajari interioare ,
Taguri: tapet bucatarie, accent culoare,
Va sugerez sa alegeti un tapet lavabil deoarece va fi amplasat intr-o zona expusa posibilitatilor de stropire cu fragmente alimentare si va necesita stergere/curatare frecventa. In privinta culorii, un tapet uni in una dintre nuantele: bej, crem, verde ou de rata, ocru. Daca preferati tapet lavabil cu elemente decorative, va sugerez una dintre nuantele de mai sus, iar elementele decorative sa fie cu alb. Daca preferati sa realizati un accent coloristic in bucatarie, puteti alege un tapet cu dungi verticale foarte fine in combinatie cromatica: crem, galben sau/si portocaliu, alb, gri sau negru, vernil. Oricare dintre variantele de mai sus s-ar potrivi! Alegeti dvs. varianta care va place.