Ce tapet pot pune intre corpul suspendat din bucatarie si blatul de lucru?
Buna ziua!
Va rog frumos daca ma puteti ajuta in a lua o decizie pentru cumpararea unui tapet in bucatarie. As vrea sa stiu care tapet este indicat sa-l pun sub mobila suspendata si spatiul intre blat tnand cont de faptul ca corpul suspendat trebuie demontat tot pentru zugravire s-au tapet .Nu am avut niciodata tapet nu stiu cum se comporta pe perete ,daca se poate spala si cam cat timp rezista pe perete. Am avut lavabil in bucatarie si-l puteam spala dar din cauza stropilor de grasime m-am decis sa incerc un tapet .Va multumesc si astept un sfat daca sa incerc tapet s-au un var bun. Sa aveti o zi buna.
Intrebare trimisa de un cititor din - Navodari , Constanta
vezi si firme constructii Constanta
Raspunsuri si comentarii
Posteaza!
Taguri: design interior , amenajari apartamente ,
Taguri: tapet bucatarie, mobila bucatarie,
Se gaseste in magazine tapet lavabil, care se aplica pe perete cu un adeziv special, care se cumpara o data cu tapetul. Ar fi bine ca inainte de aplicarea acestuia sa dati cu smirghel/ hartie abraziva suprafata de perete pe care urmeaza sa-l aplicati pentru o aderenta mai buna. Exista tapet lavabil cu matase, dar si mai simplu; pretul acestuia difera in functie de calitate. Tapetul daca este bine aplicat rezista si 20 de ani (eu am in bucatarie tapet lavabil cu imprimeu floral de matase). Se sterge cu carpa curata uscata sau cu solutie din apa si detergent de vase, in proportie de 2/3 apa si 1/3 detergent, dupa care se sterge cu carpa curata.